1-500 - Tejfalussi András weboldala

Tejfalussy András weboldala
tejfalussy.com
Tartalomhoz ugrás
Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

396./ T. Katonai Ügyészség! (Feljelentés a Bp.-i Katonai Ügyészséghez és segítségkérés a nyilvánosságra hozásához.) Egészségügyi terrorizmus, nemzetközileg tiltott vegyi fegyver használat, hogy két módszerrel is tudatosan fertőzik, mérgezik, évi százezer számra irtják a magyarokat. Ezzel a két módszerrel: 1. Mérgezőnek hazudják a tiszta desztillált ivóvizet és felbiztatnak a fertőző vírusos és vegyszeres folyóvizekből szűréssel készített nem tiszta víz ivására. 2. Azt hazudják a „Stop Só Nemzeti Sócsökkentési Programmal”, hogy mérgező a napi 5 grammnál több NaCl konyhasó fogyasztásunk, s hogy legalább 4,7 gramm káliumot szükséges pótolnunk naponta. Vagyis a ténylegesen szükséges NaCl konyhasó dózis legfeljebb egyötödét, egytizedét, és a mérgezni kezdő káliumdózis legalább öt, tízszeresét ajánlják, ami népirtás!394./ Cégbíróság tájékoztatása (Cgt.01-14-011887/4.). Egészségügyi terrorelhárítási munka elvégzésünk igazolását és egyéb intézkedéseket is kérés Balog Zoltán egészségügyért (is) felelős minisztertől. A Legfőbb Ügyész és az Ombudsman hivatalból indítsanak vizsgálatot a „Nemzeti Sócsökkentési Stop Só Program” és „Chips adó” törvényekért, rendeletekért felelős miniszterek és miniszterelnökök és önmaguk ügyében, az alábbiakban is minden tekintetben egyértelműen bizonyított népirtási bűncselekmény miatt. Kérem, hogy terjesszé(te)k, juttassátok el minden magyar állampolgárhoz! Teljes körben hiteles bizonyítékokkal alátámasztott, országos és nemzetközi terjesztésre is javasolt, egészségvédelmi terrorelhárítási dokumentum, amelyet a hivatalos szervek, az európai uniós képviselőink is, szokásuk szerint megint majd semmibe vesznek!
364./ Minden magyarnak ajánlom Vesztergám Miklós: “Első lépcsőfok a Szent Korona Tanhoz” művét! A gyerekek részére is fontos, hogy megismerhessék a “Szent Korona Tant”. A népünket évezred óta egységben tartó hagyományos magyar jogrend főszabályait. Szerintem is Vesztergám Miklós az első, aki érthetően elmagyarázta ezeknek a ma is érvényes, ámde mellőzött jogszabályoknak, törvényeknek az értelmét, hasznosságát, és a hazánkban újra alkalmazásának szükségességét. Egyszerű, bárki által érthető és betartható törvényekről van szó. Kizárja azokat a jogi csalásokat, jogászi korrupciót, amit a manapság alkalmazott áttekinthetetlen, hamisságokkal és hézagokkal, vagyis csalásra alkalmat teremtő ellentmondásokkal tarkított hazai- és nemzetközi jogszabályok (nem véletlenül) lehetővé tesznek.

1. melléklet: Vérbesűrűsödés- és magas vérnyomás kialakulás gátló is a víz, a konyhasó és a kálium élettanilag optimális (fiziológiás) dózissal pótlása. Országos és nemzetközi terjesztésre ajánlott fontos létvédelmi információ! (Segíts, hogy Téged is segítsenek Mozgalom produkció)


  • 1. melléklet: Lásd a főanyagban

127./ Európai Parlament-i állásfoglásokat kéréshez és népszavazásokat rendezéshez segítséget kérés a mellékletekben és a ww.tejfalussy.com honlapon bizonyított gazdasági bűncselekmények és izraeli vegyi fegyverek (konyhasóval és kálisóval talajtermékenységrontás, konyhasópótlás akadályozással és mérgező káliumtúladagolással, valamint elszennyezett ivóvízzel népirtással és eladósítással izraelieknek hazánkban “helycsinálás” ügyében
71./ APLA software találmány alkalmazást segítő közreműködőket keresés

10.2/ Akadémikusok tudományos szabotázs bűncselekményei


Létvédelmi honlap
Nem hinni, hanem mérni kell!
Vissza a tartalomhoz