Tiszta Víz - Tejfalussi András weboldala

Tejfalussy András weboldala
tejfalussy.com
Tartalomhoz ugrás
Tiszta Víz


Csak kétféle ivóvíz létezik; a biztonságos és a többi. A desztillált víz a lehető legbiztonságosabb ivóvíz. A WHO tökéletes ivóvízkénz ajánlja a teljesen tiszta desztillált vizet.

Se szeri, se száma a víztisztító berendezéseknek, de egyik sem tudja kiszedni maradéktalanul az összes szennyezőanyagot a vízből. A vegyszer, gyógyszer -és hormonmaradványoktól legbiztosabban desztillálással lehet megtisztítani a vizet.

Honlapunk lehetőséget biztosít egyéneknek, családoknak, és a települési önkormányzatoknak is, hogy műszaki, tudományos és gazdasági szempontból alaposabban megismerjék a hazai ivóvíz-szennyezettségi problémát, annak titkos és nem titkos okait, és megismerve a desztillálásos ivóvíz-méregtelenítési megoldást, megfontoltan tudjanak dönteni a legelőnyösebb megoldás, a DVÍZBOILER TERV/MODELL háztartási alkalmazásáról.

Otthoni desztillálás:
Rákbetegség elhárításához ajánlott egészségvédő gyógyító tiszta ivóvizet készíthet otthon a lepárlási hőenergia újrahasznosításával, ha frakcionálva desztilláló “DVÍZ-BOILER” kislétesítmény-terv/modellünket alkalmazza.
Bővebb információk a vízről az alábbi témajegyzékből kiindulva olvashatók:

Létvédelmi honlap
Nem hinni, hanem mérni kell!
Vissza a tartalomhoz