Gazda képzés - Tejfalussi András weboldala

Tejfalussy András weboldala
tejfalussy.com
Tartalomhoz ugrás
Gazda képzés

TISZTELT GAZDÁLKODÓ MAGYAROK, KEDVES GAZDÁK!

A KÖVETKEZŐKBEN KONKRÉT PÉLDÁKON IS BEMUTATOM A HATÁSKALIBRÁLÓ MÉRÉSEINKET ÉS AZ AZOK ALAPJÁN KIDERÍTETT ÖSSZEFÜGGÉSEKET, AMELYEK TÉNYLEGESEN SEGÍTHETNEK ÖNÖKNEK AZ ASZÁLYKÁRT ÉS A TERMESZTÉSI ÖNKÖLTSÉGET (“REZSIT”) MÉRSÉKLÉSBEN, ABBAN, HOGY A RÁFORDÍTÁSOKAT ÉS ASZÁLYKOCKÁZATOT IS CSÖKKENTVE JOBB EREDMÉNYT TUDJANAK ELÉRNI.
CSAK A GTS-ANTIRANDOM SOFTWARE-S NEMZETKÖZI SZABADALMAIM SZERINTI ZAVARMENTES, SOKTÉNYEZŐS, HATÁSKALIBRÁLÓ, OPTIMUMRA BESZABÁLYOZÓ MÉRÉSEK EREDMÉNYE LEHET KELLŐEN MEGBÍZHATÓ.
A TUDOMÁNYOS SZABADALMAIM SZERINTI HATÁS KALIBRÁLÓ MÉRÉSEK SOK OLYAN MEZŐGAZDASÁGI TERMELŐI REIGIE-KÖLTSÉG NÖVELŐ TUDOMÁNYOS SZAKÉRTŐI (SZAKÁRTÓI) TÉVEDÉST MUTATTAK KI, LEPLEZTEK LE, AMELYEKET NEM CSAK HAZÁNKBAN, DE SZÁMOS MÁS ORSZÁGBAN IS FOLYTATNAK. ÖNÖK A SAJÁT ÉRDEKÜKBEN JÓL TENNÉK, HA A TOVÁBBIAKBAN NEM HINNÉNEK A TISZTESSÉGES HATÁSKALIBRÁLÓ MÉRÉSEK EREDMÉNYEIT ELHALLGATÓ VAGY TUDATOSAN SZEMBEHAZUDÓ „TUDOMÁNYOS KUTATÓKNAK”, AKIKET MINDEN LEHETŐ MÓDON ÁLLANDÓAN KORRUMPÁLNI IGYEKEZNEK A KÁLISÓ MŰTRÁGYÁT ÉS A MÁS MÉRGEKET HAMIS SZAKVÉLEMÉNYEK FEDEZETÉBEN ÁRUSÍTÓ CÉGEK.
MEGEMLÍTEM, HOGY AZ ASZÁLYÜGYEKBEN AZ ÖNÖK ÉRDEKKÉPVISELŐJEKÉNT FELLÉPŐ ÁNGYÁN PROFESSZOR ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐ ÚR IS TUDJA ÖNÖKET TÁJÉKOZTATNI, MIUTÁN Ő IS FOGLALKOZOTT NEMZETKÖZ SZINTEN AZ ASZÁLYKÁROKKAL ÉS AZ ASZÁLYKOCKÁZAT CSÖKKENTÉSI LEHETŐSÉGGEKKEL.
VERŐCE, 2013. 06. 07.

TEJFALUSSY ANDRÁS OKL. VILL. MÉRNÖK MÉRÉSTANI SZAKÉRTŐ FELTALÁLÓ, AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG KÖRNYEZETVÉDELMI- ÉS GAZDASÁGOSSÁG ELLENŐRZŐ KÖZPONTJA PJT ELNÖK, H-1036 Budapest, Lajos u. 115.
www.tejfalussy.com és ezen belül: www.aquanet-fw.hu, valamint www.tejfalussy-apla.atw.hu
és www.aquanet1.net76.net, Tel./fax: +36 1-250-6064, +36-27-380-665, +36-20 2181408,tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com
Létvédelmi honlap
Nem hinni, hanem mérni kell!
Vissza a tartalomhoz