Külföldnek - Tejfalussi András weboldala

Tejfalussy András weboldala
tejfalussy.com
Tartalomhoz ugrás
Külföldnek


Itt tájékoztatjuk az érintett külföldi országokat, illetve azok kormányfőit hazánk Magyarország nemzetközi hatásokra, visszásságokra visszavezethető problémáiról, például az eltitkolt 11 csőd főokról és azokkal kapcsolatos megoldási lehetőségekről, amelyeket tudományos társaságaink derítettek ki.
.
Hazánk mai egészségi- és gazdasági csődjének a 11 (tizenegy) alapvető fő oka, amelyeknek az eltitkolása is hazaárulás!


1./ Konyhasóval (NaCl-dal) műtrágyázással mérgezik a magyar termőföldeket.

2./ Tudatosan akadályozzák a konyhasó fiziológiás mértékű optimális étkezési pótlását (afiziológiás pótlás akadályozása életrövidítő + ivartalanító hatású).

3./ Timsó, kálisó stb. káliumvegyületekkel mérgezik az élelmiszereket (a kálium túladagolás is életrövidítő + ivartalanító = népirtó hatású).

4./ Tudatosan rákényszerítenek a káliumot mérgezően (afiziológiásan) túladagoló életrövidítő és ivartalanító étkezésre.

5./ Tudatosan akadályozzák az egészséget védő és gyógyító hatású desztillált ivóvízzel vízpótlást, helyette fertőző vírusos ürüléket és mérgező vegyszereket tartalmazó vezetékes vízzel itatják a népet.

6./ 1-5. folytatásához tudatosan meghamisították a laboratóriumi adat értékeléshez és egészségügyi előírásokhoz alapul vett (határérték) számokat.

7./ Kb. 300%-kal több adó + járulék sújtja a magyar termelők termékárait, mint azonos piacon árusító külföldiek (szlovákok stb.) termékárait. Emiatt a magasabb árú hazai termékek eladhatatlanok és a magyarországi termelők beszüntetik a termelést, s megszüntetik a termelő üzemi munkahelyeket.

8./ Tudatosan akadályozzák az áramtermelő erőművek geotermikus (magma)hővel fejlesztett olcsó nagynyomású gőzre történő átállását, s az erre alkalmas, a Potter Drilling cég által kifejlesztett kőzetátolvasztásos, olcsóbb mélyfúrás alkalmazását.

9./ Magyarországnak azért is lett a korábbinál is sokkal nagyobb külföldi adóssága, mert a kormányok, e hitelek törlesztésére pénzszerzés címén külföldieknek eladott magyar területekért, vállalatokért, ingatlanokért beszedett összegnél többet, sok ezermilliárd Forintot elpazaroltak, elpazarolnak a vidéki szennycsatornák számának növelésére, hogy az ivóvíz szolgáltató folyókba a vezetékes ivóvízbe átjutó fertőző vírusokat, fogamzásgátló stb. népirtó anyagokat juttassanak.

10./ Az infúziónál és étkezésnél is optimális Na : K = 30 : 1 arány helyett az Na : K = 1 : 1 gyilkos arányt alkalmazó kormányok, az általuk ezúton ivartalanított és lerövidített életű magyarok megüresedett ingatlanait eladják külföldieknek, s eltulajdonítják a kipusztított magyarok nyugdíjra befizetett pénzét.

11./ 1-10. Főleg a korrupt tudományos- és törvénykezési bűnözők bűne.

Létvédelmi honlap
Nem hinni, hanem mérni kell!
Vissza a tartalomhoz