Hozzászólások

Tisztelt Hozzászóló!

Csak azon hozzászólások engedélyezettek, melyek írója elfogadja, és magára nézve kötelezően betartandónak tekinti az általam megfogalmazott alábbi hét pontot!

.

Hét pont, amit MINDIG AKARNI KELL

1. Okos és becsületes legjobb szakember vezetőket.

2. Valamennyi magyar állampolgár emberi alapjogait
biztosító Magyar Alkotmányt és joggyakorlatot.

3. Teljes körben helyesen kalibrált mérési adatokra
alapozó oktatást, kutatás-fejlesztést, tudományt.

4. Környezetharmonikus (az ökoszisztéma egyensúlyát biztosító)
optimalizált termelést és fogyasztást.

5. Minden magyarnak a munkája össztársadalmi
hasznosságával arányos, a nemzetközi átlagnak
megfelelő munkadíjat, nyugdíjat és teljes körű,
lehető legnagyobb egészségbiztonságot.

6. Teljes körű nyílt tájékoztatást a problémák minden
lényeges okát feltáró és a problémák kiküszöbölését
mindenben elősegítő jól érthető helyzetelemzésekkel.

7. Szeretettel teljes, valódi emberséget és barátságot

Tejfalussy András

.

Csatlakozás a társalgáshoz

53 hozzászólás

 1. Gratulálok kedves András az új és könnyen használható honlaphoz!

  Ezután gyakori vendég leszek honlapodon mert innen már könnyebb lesz áthidalni a “fényt” hozzám is melyet te táplálsz.

  Szeretettel: >Zoli< Magyar Megmaradásért

 2. Gratulálok az újjászületett honlaphoz és nagyon köszönöm, hogy a Rekreátor Magazin is szerepelhet az ajánlott és általam is tisztelt lapok sorában. Kívánok sok erőt ebben a nem éppen egyszerű helyzetben, amely a nemzeti oldal hangjait mindenáron szeretné elhallgattatni! Remélem, egyre többen vagyunk és leszünk, akik kimondják az igazat még akkor is, hogyha veszélyes! Isten velünk, kicsoda ellenünk?!

  Barátsággal: Ibolya

 3. Nagyon örülök,hogy megnyitottam honlapodat.Eddig is sokat tudtam munkásságodról,de olvasva illetve hallgatva riportjaid látom azt a hallatlan sok munkát,erőfeszitést amit az emberek életének jobbításáért teszel.Nagyon büszke vagyok Rád.Kívánok sok erőt szeretettel Testvéred.

 4. Kedves Tejfalussy Úr! Tisztelője vagyok Önnek és nagyon örülök hogy idetaláltam. Remek az új honlapja!

  Egy másik honlapon jártam előbb, ahol valaki említette a sót és azt is hogy hazugság lengi körül. Nem írt hosszan, valamiről szerettem volna meggyőződni, így jutottam ide. Azonban az előbbi oldalon említve lett az Ön neve is, és nem csak a a sóval kapcsolatban, hanem a DR. HAMER ÚJ NÉMET GYÓGYMÓD-jával kapcsolatban is,és mert az aquaneten is olvastam már ugyanerről, szeretném tisztelettel a figyelmébe ajánlani a http://magyarmegmaradasert.hu/ weboldalt. A pontos link: http://magyarmegmaradasert.hu/erdekkorok/egeszseg-gyogyitas/egeszseguenkert/item/3736-leny%C5%B1g%C3%B6z%C5%91-felfedez%C3%A9s-a-r%C3%A1k-val%C3%B3di-ok%C3%A1r%C3%B3l#comments
  Azonban nem a cikk a lényeges itt, hanem a kommentek. Egy Kelemen Tamás nevü igyekszik nyitogatni a látogatók szemét. Szívesen ajánlanám Tejfalussy Úrnak is elolvasni az összes kommentet, mert úgy tűnik ki hogy a hameri nem igazi gyógymód, félrevezetni akarhatja a nemzeteket. Sztem a zsidóknak nem úgy van hozzá köze ahogy a Hamer állítólagos leveléből az sejthető, ahnem inkább éppen ez benne a hazugság. Arra gondolok, hogy így akarják bepalizni az emberiséget, rávenni gyógyításra alkalmatlan ál gyógymód alkalmazására, had dögöljünk ettől is ne csak a kálisótól. Tejfalussy úr ha elolvassa a Kelemen Tamás hozzászólásait, szerintem hasonló meggyőződésre jut majd.
  Alulról kezdődnek a kommentek, felfelé görgetve kell haladni. Kicsit hosszúak, de érdekes, és fontosat mond. Különösen a 2., 11., [14., 13.] (két részből áll azért tettem zárójelbe) 16., 21. Elég hosszúak de szinte bizonyítja hogy hamis a szakvélemény ami alapján magsztalják Hamert, és ezernyi hibát mutat meg a gyógymód leírásában. A legutolsóban (23-as) arról is ír hogy hogyan kapcsolódik a só, kálium, és a stressz, ami a legfőbb motívuma a hameri gyógynak.

  Tisztelettel és szeretettel: Tamás csaba

 5. Évekkel ezelőtt olvastam először az Ön írását a magyarországi boltokban forgalmazott sókról, amely fb-on ment körbe. Azóta figyelemmel követem az Önnel készült videóbeszélgetéseket is. Köszönöm a munkáját, amelyet mindannyiunk egészségéért tesz.

 6. Gratulálok a honlapjához! Remélem sok emberhez eljut a mondanivalója. Egy kérdésem is van. Létezik lista a tiszta sóról? Ezen a linken található sóról van információja? http://www.tisztaso.hu/

  1. Elnézést, megtaláltam az oldalon a sót.Ha itt megjelenik, akkor valóban “Tiszta só” .

 7. Csak egy észrevétel, illetve megjegyzés a SÓ-val kapcsolatban.
  Úgy látszik vannak még csodák, de az is lehet, valami “átverés” (?).
  Én mindenesetre kipróbálom (folyamatban van…).
  Nagy meglepetésemre a Tesko áruházlánc elkezdte a Tassi (Erdélyi) bányasó forgalmazását.
  Na és nem 200, 300, 400, 500, 600… Ft. 1Kg, hanem 99, azaz kilencvenkilenc magyar Forint!!!!!
  Aki nem hiszi, járjon utánna,.

  Üdv.,
  Baka Zsolt

 8. Kód: tiszta-nacl-tobbi-so-kerdes-140127

  1./Emésztéskor a só feloldódik, nem marad kristályos. 2./A kálisó is tengeri természetes só. Bányasóként is. 3./Felnőttek részére optimális a 15-25 gramm napi konyhasódózis, és az ennek harmincada napi kálisódózis. Az Na/K=30 és víz/NaCl=110 az élettanilag optimális arány az élő ember testnedveiben, a vérszérumban és a magzatvízben is, de az óceánok vizében is. Ezért ilyen összetételű a csecsemőknél és felnőtteknél is gyógyításra használt Ringer infúziós oldat is. Az ehhez képest csökkentett nátrium- és növelt kálium dózisarányú élelmiszerek gyilkoló vegyi fegyverek. aki az ellenkezőjét hiresztel(tet)i az tömeggyilkos
  A szemre kiválasztott bányasó kálisó is lehet, szemre nem különbözik a konyhasótól. A frakcionáló újrakristályosítással tisztítás természetes folyamat, csak az így tisztított NaCl
  megbízható. Ha nem így lenne, nem az ilyen módon tisztított sót tartalmaznák az infúziók.
  Ebből 1950-ben Nobel-díjas kutatók is publikálták az étkezési hiányos nátriumpótlás és vagy káliumtúladagolás életrövidítő, ivartalanító, keringés és szívműködés tönkretevő stb. (=fajirtó) hatásait!
  Csak kétféle étkezési só van: megbízhatóan tiszta gyógyszerkönyvi tisztaságú NaCl, és az összes többi, amikben bármilyen természetes mérgező anyag, kálisó, brómsó stb. is lehet.
  Az egészséghez szükséges NaCl sódózis egy felnőttnél a gyógyszerkönyvi tisztaságú NaCl-ből kb. 15 gramm/24 óra. Ez csak kb. 10 Ft naponta. Aki a kivégzőméreg, szívleállító kálisóval ismeretlen mértékben kevert vagy ismerten 20-98%-ban szennyezett étkezési sót javasolja az olcsóbb ára miatt, vagy a többezer kg/Ft-os árát “minőségi garanciának” vélve (Redi-só, bio-kóser Bonsalt, BonoSal, Vivega stb.) az jobb esetben csak teljesen hülye!

  Verőce, 2014. 01. 27. Tejfalussy András

  1. Kedves Andras!
   Akkor mar csak azt nem ertem, hogy mi a baj a termeszetes tengeri soval?
   Es nem lehetne egy kicsit elrugaszkodni a nacista megnyilvanulasoktol, egy egeszsegugyi kerdesben?
   Vagy ez is a marketing resze?
   Talan meg jo is, mert igy telejesen hiteltelenne teszi, amit mond.

 9. Tisztelt Tejfalussy úr!
  Arról tudomásom van, hogy a tisztaso.hu oldalon található terméket megfelelőnek találja. Az a kérdésem, hogy szintén jónak találja a patikaso.hu oldalon lévő teréket is?
  Maradok Tisztelettel: Erdős Zoltán
  (Dunakiliti Tejfalusziget)

  1. Tisztelt Erdős úr!

   A http://www.tisztaso.hu honlapon olyan sót árusítanak, amit a hazai gyógyszertárakat ellátó Hungaropharma saját akkreditált laboratóriuma is ellenőrzött, nem csak a gyártó, a Salinen cég. Saját szememmel láttam, hogy a Salinen cég budapesti irodája vitrinjében kálisóval kevert sók voltak, pedig ők is tudják, hogy a kálisó mérgező!

   Verőce, 2014. 03. 04.

   Üdv, Tejfalussy András

 10. ———- Továbbított levél ———-
  Feladó:
  Dátum: 2014. június 1. 7:38
  Tárgy: Fwd: Fw: Sózz!!!
  Címzett:

  A tojás után a só is…

  1. Úgy szeretlek édesapám, mint az emberek a sót. A magyar meséknek mindig komoly tanulságuk van!
  2. A kecske imádja és nyalogatja a sót, ha teheti, megkeresi..
  3. A marhák egészségéhez “marhasót” adnak a jó gazdák a
  takarmányhoz.

  Ugye nem gondoljuk, hogyha az állatoknak szükségük van a sóra, akkor az ember képes nélküle egészségesen élni?

  4. A királyok régen ügyeltek rá, hogy az országban, ha csak
  lehet, legyen egy sóbánya. Ha nem volt, akkor az országnak ügyesen kellett lavíroznia, hogy mindig meg legyen a szükséges mennyiség, hiszen

  A SÓ AZ ÉLET.

  Nagyon nehéz több évtizednyi agresszív agymosást helyretenni. Nem mennék bele összeesküvés elméletekbe, de sok mindent megmagyaráz, ha a dolgok mögé látunk és nem csak a felszínt nézegetjük.

  A krónikus sóhiány először a vesét teszi tönkre szépen
  csendben, fájdalommentesen. Utána jön a szív és érrendszer, majd a többi szerv, leggyakrabban a II. cukor betegség.
  A szervezet igyekszik tolerálni egy ideig, ha mi rosszul bánunk vele.
  Ide sorolom a sok műételt a rengeteg adalékanyaggal, kivont,
  liofilizált, módosított stb. alkotóelemmel, amivel szervezetünk
  évtízezredek alatt sem találkozott, így idegenként, ellenségként, feldolgozhatatlanként kezeli. De a só elengedhetetlen az egészséges élethez és nem adjuk meg neki kellő mennyiségben.

  A legfrissebb kutatások is bizonyítják, hogy nem lehet annyira sok sót enni, hogy ez okozzon problémát pl. magas vérnyomást. Ez egy téveszme.
  Sajnos nagyon sok orvos sem néz utána a kutatásoknak, csak
  elfogadja, amit sulykolnak.
  Ha elővenné az egyetemi tankönyveit megtalálná benne, hogy
  ideális esetben a szervezetben a NaCL (só) és a KCL (kálium) aránya 30:1-hez kell legyen. Intelligens szervezetünk a végsőkig védi az életet, ezért szinte a halál pillanatáig igyekszik a vérben fenntartani ezt az arány. Nem véletlen, hogy a Ringer oldat is ezt tartalmazza, illetve – ha jók az értesüléseim – a legutóbbi időkig, mert 1-2 éve
  megváltoztatták az arányt benne, akárcsak a laborleleteknél a
  tól-ig referencia értéket, ami sajnos igen rossz irányba viszi el a dolgot.
  Ideális esetben a szervezetben 142 mol/l kell legyen a NaCl, azaz a nátriumklorid (só) mennyisége. A legtöbb magyar ember ezzel sajnos nem “büszkélkedhet”. “Áldásos” következménye a hibás reklámnak.

  Pedig ha egy egészséges embert, főként kisgyereket megfigyelsz, akit engednek a szülei úgy étkezni, ahogy ő kívánja, még a paradicsomot is megsózza. Miért is? Ja, hogy a paradicsomban magas a kálium szint és így helyreáll az egyensúly? Ki gondol közülünk erre?
  Nagyszüleink egyszerűen tudták, hogy ezt vagy azt így kell enni pl. a paradicsomot sózni kell, a görögdinnyét zsíros kenyérrel kell enni (a vitaminok egy része zsírban oldódik), a szalonnát hagymával kell enni (a hagyma
  rendben tartja a koleszterin szintet) stb.
  Nem tudták ők ennek tudományos magyarázatát, csak megszokták gyermekkorban, hogy mit mivel helyes együtt enni. Éltek is 90 feletti életkort és legtöbbször “ágyban párnák közt” végelgyengülésben haltak meg (hacsak nem volt háború pl.).

  Hol vagyunk mi ettől, az én korosztályommal (59) tele vannak a rendelők. Alig vonszolják magukat, súlyos rendszerbetegségekkel küzdenek. Ki gondol rá, hogy hol rontották el, hol az alap hiba. S ma már így adjuk tovább, beteggé téve szeretett gyermekeinket, unokáinkat.

  Egy magyar kórboncnok orvostól nemrégiben azt olvastam, hogy “amikor kezdtem a pályámat, alig találtam olyan embert, akinek a veséje beteg lett volna, manapság alig találok egészségeset…”. Ő már csak tudja, ő a legjobb diagnoszta.

  Ez teljesen egybevág azzal, hogy a 60-70-es években kezdték el a hadjáratot a só ellen. Manapság tiszta sóhoz is nehéz
  hozzájutni. Szinte mindegyikben van “-“, ami valamilyen káliumszármazékot jelent. S ez gyakran elképesztő mennyiséget tesz ki, pl. a Horváth Rozi féle só 30 %-a kálium. (arány 3:1) Tessék visszanézni, mit írtam, mi a helyes arány a szervezetben? 30:1 az NaCl és a KCl.
  Így aztán nem csoda, hogy ennyire beteg a magyar ember.
  Persze még sok oka van, de fizikai szinten bizony a só hiánynak előkelő a szerepe. (Összetett kérdés ez, belemehetnénk egyéni és csoport karmába is.., a helyes útról való letérésre, mely lelki betegségeket okoz és fizikailag is jelez, de most nem ez a téma.)

  Egy saját tapasztalat:
  Két éve hideg huzattól lebénult a fél arcom. Több, mint 10 éve nem voltam orvosnál, de mivel ezzel nem boldogultam az alternatív módszereimmel, kénytelen voltam elmenni. Úgy megörült nekem, hogy azonnal teljes kivizsgálásra küldött. A kardiológussal karöltve ki is derítették, hogy magas a vérnyomásom. 150-155 szisztolés értéket mértek, 65-80 közötti diasztolést és 45-56 közötti pulzust. No az utóbbi kettővel egyáltalán nem foglalkoztak, csak és kizárólag
  a szisztolés értékkel. A legfrissebb amerikai kutatások szerint
  akkor lehet magas vérnyomásról beszélni, ha a diasztolés érték tartósan 90 fölött van. Nálam szó sem volt ilyenről.
  Azonnal kaptam három gyógyszert, melyet “sajnos életem végéig szedni kell”.

  Mondanom sem kell, hogy mai napig bontatlanul ott van mindhárom a polcon. Az orvosi kommunikáció hatása alatt szinte zombiként én is kiváltottam. Jó tapasztalat volt ez arra, hogy sokan miért képtelenek jól működő alternatív módszert végigvinni…

  Tehát végiggondoltam, hogy mit tudok, mit csinálok rosszul, mi a lelki ok, mit kell változtassak. Régóta halogattam, hogy jobban odafigyeljek a vízivásra és a sózásra. (Ötven évig éltem sószegény diétán, gyerekkori orvosi tanácsra, azt hiszem csak a gondolkodásomnak és az egyéb életmódomnak köszönhettem, hogy nem ültem én is a rendelői folyosón naphosszat.)

  A lényeg:
  Beosztottam a napi 2,5 liter vizet, és figyeltem rá, hogy amikor idő van, megigyam. Elhagytam a reggeli édes tésztát (túrós batyu, kakaós csiga, briós stb.) és áttértem a vajas, tejfölös vagy gabonakrémes rozskenyérre, melyet alaposan megsóztam és zöldséggel ettem, vagy rántottára, mivel lakto vega étrendet követek.
  4 hónap alatt a vérnyomásom tartósan beállt 120-130 per 70-80 közé. A mostani kánikulában is tartom ezt, bár ma már ritkán mérem.

  Ebben a hőségben minden negyedik pohár vízbe teszek egy nagy csipetnyi sót és arra gondolok, hogy levest iszom, így lecsúszik. Muszáj pótolni a kiizzadt sót. A nyomelemek pótlására pedig a megfelelő zöldség – gyümölcs étrendet javaslom, amit lehet, ebben a nagy melegben nyersen.

  Egy angol orvos utána eredt a hirtelen szívhaláloknak, melyek
  elsősorban sportolók között voltak gyakoriak, ill. ennek volt
  nyoma. Azt találta, hogy minden esetben, ismétlem minden esetben felborult a szervezetben a NaCl:KCl arány. Ezek a sportolók (fiatal felnőttek és gyerekek) zömében vega étrendet követtek, sok szóját (a szójában baromi magas a kálium aránya, mi itt a Kárpát-medencében nem is ettünk szóját, de még az állatainknak sem adtunk) ettek, ittak, nagyon keveset sóztak és egy meccs vagy edzés után szomjukat nem sózott
  vízzel, hanem kólával oltották. Emlékezetes az a fiatal magyar
  focista esete, aki a feleségével és kicsi gyermekével élt kinn
  Görögországban és egy meccs után lenyomott egy flakon kólát, összeesett és meghalt.
  Diagnózis: szívmegállás. Nem megyek bele a részletekbe…

  Szóval így…

  1. Nem baj, ha nem tudja, hogy mi a liofilizacio!
   De azt illene tudnia, hogy mar a honalapito magyarok is szaritott hust es poritott leveseket hordtak magukkal 🙂

 11. Tisztelt Tejfalussy András Úr!

  A napokban olvastam az élezési sóval kapcsolatos megállapításait. Ezekkel kapcsolatban lenne néhány kérdése, amelyekkel kapcsolatban szeretném megismerni az Ön álláspontját is.

  1. Milyen orvosbiológiai jelenség alapján állapították meg, hogy az étkezési Na/K bevitel optimális aránya megyegyezik a vér, illetve a Ringer-oldat Na/K arányával? Miért nem az élettani elektrolit-veszteséget vették alapul?

  2. Végeztek-e bármilyen olyan kísérletet, amelyben akár állaton, akár humán alanyokon, melyben a Ringer-oldatnak megfelelő arányok étrendben való (nem intravénás!) megvalósulásának élettani hatását vizsgálták?

  3. Mi az Ön álláspontja azzal a ténnyel kapcsolatban, hogy az ideálisnak tartott 30:1-es arány semmilyen természetes étrenddel nem megvalósítható? Nincsen olyan élelmiszer, amiben természetes körülmények között (hozzáadott sózás nélkül) a Na többségben lenne a káliummal szemben, sőt, a kálium akár 400:1 arányban felülmúlja a nátrium mennyiségét (tömeg-arányban)!

  4. Mit gondol Ön a vegetáriánus étrendről, amiben akár 5-8 g, szélsőséges esetekben akár 10 g feletti káliumbevitel fordulhat elő? Ráadásul a vegetáriánusok nátrium bevitele az átlagos népességnél jelentősen alacsonyabb (kevesebb állati eredetű élelmiszer, mérsékeltebb sóhasználat). Nem kellene a vegetáriánusoknak tömegével elhalálozni?

  5. Az Önök által már veszélyesnek tartott, mindennapi étrendben teljesen megszokottnak tekinthető 2,6 grammos kálium bevitelhez az ideálisnak adott arányok értelmében 195 g tiszta konyhasót (78 g nátrium) és kb. 22 liter vizet kellene elfogyasztani. Ön szerint ennek milyen élettani hatásai várhatók?

  6. Takács Gábor, Fittler András, Botz Lajos több forgalomban lévő sót bemért és az eredményeket publikálta. Ezek szerint az étkezési sóban nincs érdemi mennyiségű kálium-klorid. Tud Ön ezekről a vizsgálatokról, elfogadja őket vagy csak egy újabb összeesküvés megtévesztő akciójának tartja?

  7. Mi a véleménye a sóval kapcsolatos téziseit tárgyaló honlapokon előforduló “házi” analitikai módszerekről? Mennyire megbízható a fürdőkádas vagy az UV-lámpás sóteszt? Kémiában jártas szakemberek szerint ezek a módszerek teljesen alkalmatlanok a kálium kimutatására.

  Tisztelettel várom válaszait!

  Meleg Sándor
  Kecskemét
  http://alimento.blog.hu/

 12. Tejfalussy András okl. mérnök (személyi szám: 1-420415-0215), Ptk. 484-487. §. szerinti közérdekű bejelentésekkel és -javaslatokkal kárelhárító méréstani szakértő, AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG gmk, Cégbíróság által kijelölt végelszámoló, 1036 Budapest, Lajos u. 115., http://www.tejfalussy.com, mobil: +36-202181408, email: tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com
  MEHNAM-info / Jogjavítás / Vitarovat Ügykód: biologiai-nepirtast-folytatnak-ellenunk-140703

  Nyilvános közérdekű kérdés az ORFK Panaszirodájához: Igaz lehet, hogy a hazánkat megszálló Izrael vegyi fegyverekkel népirtást szervezett ellenünk?

  Amióta a hazai országgyűlés európai uniós parancsra hivatkozva törvényt hozott, ami megengedi a cionista-talmudista izraeli cégek liberalizált idetelepülését is, a magyarok országterület- és munkahely tulajdonban tartási jogai is durván korlátozódtak: egyrészt a Cionkáté előírja, hogy zsidó cég csak zsidónak adhat állást, másrészt betelepülhetnek a palesztinok elleni terrorakciókban gyakorlott izraeli cégek is, harmadrészt az izraeli cégtulajdonosok felvásárolhatják az ingatlanokat, termőterületeket, mindent, s átírathatják magyar vagy izraeli-magyar állampolgár, itt született gyerekeik, vagyis részben Izrael tulajdonába. Véleményem szerint az ezt megszavazó országgyűlési képviselők hazaárulást követtek el, és mivel bűncselekményre nem lehet betelepedési engedélyt és egyéb jogokat alapítani, az izraeli cégeknek kiadott valamennyi idetelepülési engedély a hazaárulást tiltó jogszabályok alapján a keletkezésére visszamenőleges hatállyal semmis. Nem mindenki tudja, de már sokan, hogy Magyarországon életrövidítést és ivartalanítást, vagyis fajirtást is folytatnak. Azzal, hogy kormányutasításra megváltoztatták az étkezéssel bejuttatott víz, nátrium, kálium és klór vér-elektrolit-komponensek dózisarányait. A következők az élettanilag optimális helyes arányok a testnedvekben, s ennek megfelelően az infúziónál (Ringer fiziológiás infúziós oldat) és étkezésnél: víz : nátriumklorid = 110, nátrium: kálium = 30. A hazai kormány mérgező dózis arányt írt elő, vezettetett be Nemzeti Sócsökkentési Stop Só Program címen, nátrium : kálium = 0,43 dózisarányt. Ez a dózisarány változtatás csak káros lehet! Az illetékes kormánytagok 1950-ben Nobel-díjjal jutalmazott kutatók méréseiből tudják a halálhoz, kipusztuláshoz vezető betegség sorozatot, amit a magyar lakosságnál ezzel a vérelektrolit-rontással előidéznek. A Nemzeti Sócsökkentési Stop Só Program helyet csinál a területfoglaló izraelieknek, s az izraeli kormányfő nyíltan kérkedik vele, hogy ők már Magyarországot (is) felvásárolták. Az Izraeli cégek idetelepülésének a liberalizálását megszavazó országgyűlési képviselők és a Nemzeti Sócsökkentési Stop Só Programmal vérelektrolit rontással való fajirtást engedő, szervező kormánytisztviselők már biztosan az Izraelből és egyéb országokból Magyarországra áttelepülők „honfoglalási” céljait szolgálják. Az életrövidítő és ivartalanító Stop Só program nem csak az ingatlanokat üríti ki a zsidók betelepüléséhez, de a rövidült életű magyarok nyugdíjbefizetéseit is segít elrabolni, amint az a „König beszédben” az izraeli parlamentben elhangzott a palesztinok vonatkozásában. A fentiek bizonyított tények, lásd a http://www.tejfalussy.com és a jelenleg azon belül működő http://www.aquanet.fw.hu honlapokon lévő méréstani stb. dokumentumokat. Ezek alapján a címbeli kérdésre mindenki saját maga is helyesen válaszolhat, s megérti az önvédelem és a többi megtámadott magyar védelmének (jogos védelem) szükségességét, s hogy a tényfeltáró munkáink miatt kik és miért rágalmaznak.

  Verőce, 2014. 07. 03. Tejfalussy András

  1. Kedves Andras!
   Akkor mar csak azt nem ertem, hogy mi a baj a termeszetes tengeri soval?
   Es nem lehetne egy kicsit elrugaszkodni a nacista megnyilvanulasoktol, egy egeszsegugyi kerdesben?
   Vagy ez is a marketing resze?
   Talan meg jo is, mert igy telejesen hiteltelenne teszi, amit mond.

   1. Jó lenne már leszokni arról, hogy -egyéb érvek híján-, azonnal lenáciznak valakit, aki gondolkodni, vagy kétkedni mer, vagy esetleg ad abszurdum ki meri mondani az igazságot..! És ha már a hitelességnél tartunk, Ön szerint mennyi “hitelességi tőkét” halmozott fel a magyar egészségügy politika -sőt az egész magyar politika-, az elmúlt bő 25 évben..?

 13. A “biologiai-nepirtast-folytatnak-ellenunk-140703” ügykódú válaszirat folytgatása:

  Az előbbi tájékoztatás kapcsolatos a feltett kérdésekkel és nem arra válaszoltam, hogy miután egy felnőtt napi tényleges kálium pótlási igénye csak 0,4-0,8 gramm, akkor helyénvaló-e 2,6 gramm vagy még több káliumot, akár 24 óránál sokkal gyorsabban bejuttatás esetén is 30-szor annyi konyhasót bejuttatni, mint káliumot. A kérdező által feltett többi kérdés is hasonló jellegű. Egyébként: nem méricskélni kell konyhasóban lévő kálisót, hanem a sókitermelő köteles teljesen eltávolítani. Megfelelő spektrumú UV lámpával lehet látni a kálisó szemcséket, s ez arra jó, hogy észrevehessék a csalást. Hivatalos ellenőrző szervek is sokszor tagadják, hogy számos kálisóval kevert só volt és van forgalomban. Pl: REDI-só, Bonosal, Bonsalt, Vivega, Bad Ischler, Douwe Egberts, Sara Lee Horváth Rozi címkés stb. termék. Félhetnek az igazságtól, akik tagadják. A Ringer-oldat szerinti víz, nátrium, kálium és klór dózis arányokról: A Ringer-oldat az emberi testnedvek víz, nátrium kálium klór arányai szerinti összetételű. Az ettől való dóziseltérés csak káros lehet. A növényekben alig van nátrium. Emiatt a vegeteriánus emberek és állatok is nátrium-kloridot (konyhasót) kell egyenek. Aki az ellenkezőjét állítja, az hazudik, vagy téved és másokat is életrövidítő tévedésbe ejt. Nobel-díjas kutatók is kimutatták a konyhasóhiányos és vagy káliumtúladagoló étkezés életrövidítő, ivartalanító hatásait, lásd Email-könyv 94. (www.tejfalussy.com, Email könyvek), ahol tápanyagtáblázatok is láthatók. A kérdező(k)nek hiba volt összeesküvési elméletnek nevezni a Nemzeti Sócsökkentési Stop Só programmal folytatott zsidó fajirtás ellen általunk közzétett méréstani stb. tényadatokat, mert ezáltal azt valószínűsíti(k), hogy felvilágosítás, pontosítás, tisztánlátás elősegítés helyett alaptalan kérdésekkel, hamis okoskodással zavarkeltést folytat(nak).

  Verőce, 2014. 07. 03. Tejfalussy András

 14. MEHNAM-info / Orvosképzés / Hozzászólások Ügykód: vegetarianusfesztivalonvarhegyieloadasa140902

  Észrevételeim Várhegyi László mérnök, természetgyógyászdoktor (‘Dr) ny. rendőralezredesnek az idei nagy sikerű Vegetáriánus Fesztiválon tartott előadásában elhangzott „konyhasópótlást és desztillált víz ivást „ajánlásához. Magát az előadást lásd: https://www.youtube.com/watch?v=NfjbjyvNiuo&feature=youtu.be .

  Kedves Vegetáriánusok!

  Én is több évtizede vegetáriánus vagyok, és desztillált vizet iszom. Erősen sózom az ételeimet, mivel a nem tengeri növényekben nagyon sok a kálium, de alig van nátrium.

  Sokan elhiszik, hogy az étkezéshez nem kell a konyhasó. Azonban a víz és a nátrium-klorid konyhasó optimális aránya a testnedvekben víz : konyhasó = 110 és ez a nem tartható fenn konyhasóval sózás nélkül .A testnedvek tengervízéhez hasonló nátrium: kálium = 30 arányának a fenntartása ugyanilyen lényeges. Csak ebből a négy anyagból (víz, nátrium, klór, kálium) áll a sejteket egymással elektromosan összekapcsoló oldat, az ún. „vér-elektrolít”. Ezek a létfontosságú anyagok ezért vannak ugyan ilyen arányban a vér-elektrolít helyreállító, gyógyító fiziológiás infúziós (Ringer) oldatban is. Mivel napi 3 liter ilyen oldat 3 liter nagytisztaságú desztillált vízzel 36 gramm konyhasót juttat be a vérbe, de csak 0,4 gramm káliumot, étkezésnél is ezekre az élettanilag optimális arányokra kell törekedni. Minden orvos és gyógyszerész ezt tanulja, amelyik mást mond, csak azért mondhatja, mert végzetesen buta és vagy tudatosan betegíteni és ivartalanítani (= népet irtani) akar.

  A tankönyvek mellett az is bizonyítja, hogy a konyhasó helyett egyéb anyagokat, pl. fűszersókat stb. ajánlók népirtást folytatnak, hogy 1950-ben Nobel-díjat adtak azoknak az orvos kutatóknak, akik egyértelmű mérésekkel dokumentálták, hogy a konyhasó pótlás korlátozás és a káliumtúladagolás (a jelenlegi Nemzeti Sócsökkentési Stop Só program teljesen hamis, és népirtó hatású) is lerövidíti az állatok és az emberek életét, sőt közben ivartalanítja is őket, eltorzítva a nemi szerveiket. Egy órán belül 0,8-1,6 grammnál több kálium (bárhonnan) vérbejutása is mérgező, s 24 óra alatt az ételekkel (szájon át) elosztva bejuttatott 2,2-3,5 grammnál több kálium is eltorzítja egy egészséges felnőtt EKG-jét (rontja) a szívműködését. A Fidesz-KDNP kormány a Stop Só programjával naponta jelenleg legalább 4,7 gramm káliumot juttat be egy magyar emberbe, akár egy óra alatt is a kálisóval sózással mérgezővé tett kenyérrel és mérgező kálisóval műtrágyázással is megtöbbszörözött káliumtartalmú növényi élelmiszerekkel, vagyis teljesen nyilvánvaló, hogy számos orvos, gyógyszerész és természetgyógyász, s az általuk folytatott népirtást támogató média által aljasul megtévesztett magyarokat tudatosan mérgezik, programozottan irtják. Pl. a Természetgyógyász Magazin is a vese- és szívmérgező mérgező kálisó BonSalt-tal sózást ajánlja az NaCl konyhasóval sózás helyett, s a Béres Rt. is árusítja ezt a rákbetegség előidéző mérget, sőt a valakik „bio kóser” étkezési sóként is hirdetik az interneten. (Minden zsidó tudja, hogy nincs „bio kóser”?!)

  Már a Vatikán is felhívta a figyelmet arra, a világ valamennyi katolikus templomában felolvastatott pápai körlevéllel, hogy nem szabad a kálisóval keverése következtében rossz ízű sót enni. A népirtást folytató bűnszervezet ezt is kijátszotta, fűszeres sót (pl. Bonosal, Vivega stb.) árusíttat, ahol a fűszerek elfedik a mérgező kálisó csípős, kesernyés ízét. Valamennyi bizonyíték megtekinthető a http://www.tisztaso.hu honlapon és az én http://www.tejfalussy.com honlapomon. Kérem, hogy mindenki legyen szíves minél előbb juttassa el ezt az életmentő információt Várhegyi úr előadásaival együtt valamennyi rokonához, barátjához és jó ismerőséhez!

  Ezt a méréseken alapuló észrevételt, mint feljelentést is megküldöm Orbán Viktor és Áder János, valamint az Országos Rendőrfőkapitány kezéhez azzal, hogy tiltsák be a Stop Só programot és állítsák büntetőbíróság elé tudatos népirtás vádjával a napi 2 gramm nátrium, 4,7 gramm kálium, pótlást előíró Stop Só program kieszelőit, szervezőit és fedezőit, s a desztilláltvíz ivás mérgezőnek hazudását folytatókat is, az illetékes minisztereket, államtitkárokat, OÉTI- és Gyógyszerfelügyelet vezetőket, az MTA-s és egyetemi szakértőiket, és Európai Uniós felbujtóikat, bűnpártolóikat! Miért is lenne „kontraproduktív” Morvai Krisztina, ha ebben a mérésekkel teljes mértékben bebizonyított zsidó fajirtási ügyben is fellépne az Európai Uniós vezetők ellen?!
  Mivel mindannyian a MAZSIHISZ által reprezentált zsidó fajirtó törvényeket szolgálják (lásd: Mózes II./23. 20-33; V.7/2,22., Talmud Baba kamma 93 b. lap és Taanith 10 a. lap), a fajirtásért a MAZSIHISZ a főfelelős.

  Ne engedjük, hogy ezek az aljas rablógyilkosok a hamis Stop Só programjukkal kiirthassanak minket!

  Verőce, 2014. 09. 02.

  JELEN KÖZÉRDEKŰ TÁJÉKOZTATÁS ÉS FELJELENTÉS LÉTREHOZÁSI DÁTUMA: Magyarország, 2014. szeptember 1., FELELŐS BENYÚJTÓJA: Tejfalussy András okl. vill. mérnök (személyi száma: 1-420415-0215, édesanyja neve: Bartha Edit) feltaláló, aki a kutatásautomatizáló méréstudományi találmányai alapját képező GTS-Antirandom hullámkoordinátás méréseket tervező, vezérlő és input-output tolerancia-kapcsolataikat megjelenítő software-bázisára és mérő létesítmény terveire és ezeket alkalmazó nagyszámú, nemzetközileg sikeresen szabadalmaztatott sokváltozós hatás-ellenőrző-mérési és hatás-optimalizáló eljárásaira és a zavarszűrési módszereire és ezek széleskörű alkalmazási eredményeire alapozva, az AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG Környezetvédelmi- és Gazdaságosság Ellenőrző Központja gmk v.a. (Hungary 1036 Budapest, Lajos u. 115.) Fővárosi Cégbíróság által kijelölt végelszámolójaként, s a Területfejlesztési és Környezetvédelmi Minisztérium és Magyar Országgyűlés korábbi megbízottjaként, valamint TUDOMÁNYOS RENDŐRSÉG PJT és „Segíts, hogy Téged is Segítsenek Mozgalom” alapítóként, s mint magánszemély is, PTK szerinti „megbízás nélküli kárelhárítási ügyvitelt” folytat a magyarok jogos védelmeként. Honlapja(i): http://www.tejfalussy.com, levélcíme: Hungary 2621 Verőce, Lugosi u. 71., E-mail: tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com, T/Fax: +36 1 250 6064, +36 27 380 665, Mobil: +36 20 2181408.

 15. Egy orvos kitálal: a dehidratáció okozza a legtöbb betegséget! A gyógyszermaffia mélyen hallgat…2014 július, 27

  A víz egészségre gyakorolt hatásáról, a dehidratációról, a vízivás fontosságáról, a víz szerepéről egészségünk megőrzésében és a gyógyításban, illetve a betegségek kialakulásáról a dehidratáció miatt egy iráni születésű orvos Dr. Fereydoon Batmanghelidj korszakalkotó felfedezéseket tett.

  Dr. Fereydoon Batmanghelidj szerint a dehidratáció a mögöttes oka sok krónikus „betegségnek”. A víz, só és ásványi anyagok megfelelő bevitele megelőzheti a betegségek kialakulását, illetve visszafordíthat már megtörtént károsodásokat. Az úgynevezett „modern” gyógyászat még mindig a vírusokat és a géneket hibáztatja a degeneratív állapotok nagy része miatt, és a gyógyszeripar dollármilliókat vesztene, ha az emberek a víz természetes gyógyító tulajdonságára támaszkodnának a drága és mérgező gyógyszerek helyett.

  Dr. Fereydoon Batmanghelidj hivatalos weboldala: http://www.watercure.com
  A víz hiánya a testünket a stressz, majd a betegség állapotába juttatja – orvosi előadás
  1.) Miért van szükség vízre?
  2.) Miért juttatja a víz hiánya a testet stressz állapotba és betegségbe?
  3.) Nagyon egyszerű módszerek, amivel fenntarthatjuk a kicsattanó egészségünket
  Többek között ezek kerültek elmondásra Dr. Fereydoon Batmanghelidj 2003. márciusában, Washington D.C.-ben, az Állami Egészségügyi Fórumon tartott előadásán.
  Ennek a bizonyos előadásnak az átiratából idézünk részleteket, amik a vízivás és a betegségek közötti összefüggésekre és a gyógyszeripari elnyomásra hívja fel a figyelmet.
   
  A dehidratáció és a betegségek – orvosi előadás Dr. Fereydoon Batmanghelidj M.D. — Állami Egészségügyi Fórum, Washington D.C., 2003. március 28-30.„Amit nekünk, orvosoknak az orvostudományi iskolákban tanítanak, egy alapvetően rossz tudományos feltevésen alapszik. Az orvostudomány sok hibás feltevésen alapszik. A 20. század tudománya hibás, az emberi testről alkotott tudás »sötét kora«. A 20. század orvostudománya, hogy »tudományosnak« tűnjön, sok mindent megmagyarázott és megbélyegzett, könyveket írt, még több könyvet az emberi testről, a betegségekről, de minden, amit leírtak, nem volt más, mint az »ismeretlen etiológia* betegsége«. Megmagyarázták őket, de senki sem tudta, hogyan alakulnak ki. Később elkezdték a vírusokat hibáztatni, majd a pácienst okolni, mondván ez »genetikai«. Így, az orvosi társadalom, hogy leplezze az emberi szervezetről alkotott tudásának hiányát, bélyegeket hozott létre és a személyt kezdte okolni. Ez volt a 20. század orvostudománya. Az én felfedezéseim eredményei, amik tisztázzák, hogy az emberi test, vagy bármilyen élő anyag a víz jelenléte által szabályozott, egy paradigmaváltás az emberi test megértésének egyetértett oldaláról az emberi test megértésének megoldást kínáló oldalára.”
  * Etiológia a dolgok ok-okozati összefüggéseinek tanulmányozását jelenti.
  Az orvostudomány új igazsága: a degeneratív betegségek és a vízhiány„…Így a 21. századi gyógyászatban az új igazság, hogy a fájdalmas és degeneratív betegségek elsődleges oka, beleértve a rákot és az AIDS-et is a dehidratáció. Tévútra mentünk az orvostudományban és nem ismertük a hisztamin* szerepét az emberi testben, át kell formálnunk a megértésünket, mert most már ismerjük a megoldást sok olyan beteg állapothoz, amiket anti-hisztaminokkal** kezelnek, és ez a megoldás a víz.”
  *A hisztamin az élő szervezetben jelen lévő természetes anyag, mely részben a szervezetben termelődik, részben pedig élelmiszerekkel kerül be. A sejtekből felszabadulva gyulladásos (pl. asztmás vagy szénanáthás) reakcióhoz vezethet. Dr. Batmanghelidj forradalmasította a hisztaminról alkotott elképzeléseket, felfedezései szerint ugyanis ez az az anyag a testben, ami az idegrendszeren keresztül, a legfőbb felelőse a test vízszabályozásának.
  **Az anti-hisztamin a hisztamin hatását gátló anyag. Gyógyszerként használatos például allergiák, túlérzékenységi reakciók kezelésében.
  Az orvosok gyógyszert adnak olyan panaszokra, amit igazából a dehidratáció okoz„
  A víz domináns és életbevágó szerepét az egészségben és a jólétben az orvosi és tudományos körök ignorálják és ezáltal lehetővé tették a gyógyszeriparnak, hogy rászedjék a társadalmat. De, amit ez az iparág megtett a pénzügyi nyereségért, megfelel egyfajta terrorizmusnak, mert terrorizálják az embereket a taktikájukkal, miszerint félelmet ébresztenek a tv-n és a médián keresztül és ráveszik az embereket, hogy orvoshoz menjenek és gyógyszerek felírását követeljék. Egyik ilyen például az asztma. Az asztma a dehidratáció állapota és az egyik hirdetés, amit mostanában látok mindenütt, ezt mondja: »Az életnek kellene elvennie a lélegzetedet, nem az asztmának.«”
  „Ne hallgass arra, amit az orvosok mondanak, az orvosok nem tudják mi a baja a testednek, és sajnos az orvosok, akik benne vannak a fő folyásban, biztosan nem tudják. Én sem tudtam, 22 évet kellett eltöltenem kutatással, hogy eljussak a megértésnek erre a fokára.”
  „Azok, akik az egészségügyi rendszerben úgy döntenek, hogy ignorálják ezt az információt és folytatják a gyógyszerek használatát olyan esetek kezelésére, amiket alapvetően a dehidratáció és ásványianyag hiány okoz, a gondatlanságból elkövetett bűncselekmény vádjának vannak kitéve.”
  „…ma egy »betegápoló« rendszerünk van, ahol az emberek egyre betegebbé és betegebbé válnak, és ahol a receptre felírt gyógyszerek csak az USA-ban 150 000-200 000 embert ölnek meg évente, – nem »orvosi hiba«, hanem a felírt recept a hibás – pedig pontosan betartották az orvos utasításait. Minimum 200 000 ember hal meg minden évben. Két millió ember lesz betegebb Amerikában a receptre felírt gyógyszerek által, mert az orvosi társadalom soha nem értette meg a dehidratációt és a dehidratációt orvossággal kezelték.”
  Honnan tudod, hogy dehidratált a szervezeted?
  „Hogyan mutatja meg magát a dehidratáció? Négy fő módja van: érzékelések, víz adagolási programok, a test vízért való krízis kiáltásai és betegségek szövődményei. És tudd, hogy egy betegség szövődménye lehet a halál is. Szomjúságérzet,fáradtság érzet, akkor is, ha nem dolgoztuk magunkat halálra aznap, az első dolog, amit érzel, ha felkelsz reggel, amikor úgy érzed nincs kedved kiszállni az ágyból, mind azért van, mert dehidratált vagy. Ilyenkor jobban teszed, ha azonnal megiszol egy-két pohár tiszta vizet. A nyolc óra alvás alatt megtagadtad az agyadtól az energiát, a hidroelektromosságot*, és a dehidratáció miatt fáradtnak érzed magad. A víz, mint egy »jó arcon csapás«, 3-5 percen belül kiránt az ágyból.”
  * Hidroelektromosságnak a víz segítségével nyert elektromosságot nevezik. Az agy 80%-a víz és 25 milliárd idegsejtből áll, amelyek egy kiterjedt elektromos hálózatot alkotnak.
  A dehidratáció további tünetei “Felhevültség, ingerlékenység, nyugtalanság, levertség, depresszió, alkalmatlanság érzése, nehéz fej, sóvárgás, tériszony, mind a dehidratáció komplikációja.
  A depresszió biztosan a dehidratáció egyik jele.”
  „A test aszályprogramja: a szervezet igazi szomjazásának jele az asztma, allergiák, magas vérnyomás, idős kori cukorbetegség és az autoimmun betegségek. Ezeket mind a dehidratáció hozza létre.”
  Egyszerű gyógymód sok betegség ellen„…Tehát a víz egy ismeretlen tényező, amit Isten megmutatott az emberiségnek gondterhelt és ínséges időkben, amikor a gyógyszeripar rabszolgái és az orvostársadalombeli kollégáim nemtörődömségének áldozatai vagyunk. A kezelési eljárás nagyon egyszerű: először állítsd meg a dehidratációt. Szükséged van vízre rendszeresen, szükséged van sóra (ásványi anyagokra) rendszeresen. Szükséged van a napi mozgásra,mert az agyad kémiai működése attól függ, hogyan mozgatod az izmaidat.”
  ”…Vízre az étkezés előtt van szükséged. Az első dolog legyen reggel, ha felébredsz, hogy igyál két pohár vizet, hogy megszüntesd az éjszakai dehidratációt. Aztán vízre van szükséged fél órával étkezés előtt, mert, ha szeretnéd megemészteni az ételt, akkor jobb, ha megadod neki a vizet még előtte. Szükséged van egy pohár vízre két és fél órával étkezés után is, hogy befejezd az emésztési folyamatokat és hidratáld a területeket, amik vizet veszítettek a keringés miatt.
  Minden negyed liter vízhez szükséged van egy negyed teáskanálnyi sóra, és szükséged van még más ásványi anyagokra is, hogy szabályozni tudd azt a vízmennyiséget, ami a sejtek belsejében tárolódik.”

  „…Erről az információról szónokolni kell, szájról szájra kell terjeszteni, mindenféle formában, ahogy csak lehetséges, mert nincs más mód arra, hogy megtörjük a gyógyszeripar a társadalom nyakán és torkán tartott szorítását. Elkezdtem egy ügyvéddel tárgyalni arról, hogy eljárást indítsunk az FDA* ellen, mert úgy hiszem az FDA hanyag volt a közönség informálásával kapcsolatban és teret adott a gyógyszeripar módszereinek, hogy a dehidratációt gyógyszerekkel kezeljék, és úgy vélem, hogy az ezzel okozott kár sok gyermeknek hoz kényelmetlenséget és elhúzódó problémákat. Tizenöt millió asztmás gyermek van Amerikában…”

  *Food And Drug Administration, az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Felügyelet, a hatóság, ami többek között a gyógyszerek és élelmiszerek engedélyezésért felelős.
  „…Osszátok meg Isten ezen áldását másokkal, és szálljatok szembe a jelenlegi egészségügyi rendszerrel és azokkal, akik még nem tudják, hogy a krónikus dehidratáció a legtöbb degeneratív betegség gyökere az emberi szervezetben.”

  Forrás

  feladó: Gálfalvy Gallik Béla címzett: vitéz Gálfalvy Gallik Béla
  titkos másolat: tejfalussy.andras@gmail.com
  dátum: 2014. szeptember 17. 15:33tárgy: Továbbított: Egy orvos kitálalküldő: gmail.comhitelesítő: gmail.com

  A fentiek is tanúsítják a Kormány „Nemzeti Sócsökkentési Stop Só Program”-ja betegítő hatását!

  Ugyanis 1 teáskanálnyi tiszta NaCl konyhasó kb. 5 gramm súlyú. Tehát napi 15-25 gramm konyhasót kell pótolni, 110 körüli víz és a NaCl nátrium-korid súlyarány mellett. Nem izzadó felnőttnél napi kb. 3 liter víz pótlás, s mellette kb. napi 15 gramm konyhasó étkezéssel pótlása az optimális élettanilag. Izzadó felnőttnek, nehéz fizikai munka és megerőltető sport esetén naponta kb. 5 liter vizet kell innia és emellett az optimális, ha kb. 25 gramm NaCl konyhasót is bejuttat az élelmiszerekkel.

  A tudós Dr. Fereydoon Batmanghelidj tehát ugyanarra a következtetésre jutott, mint mi. Ő is azt állapította meg, hogy a víz és a konyhasó pótlása étkezésnél is csak a testnedvek élettanilag optimális víz és konyhasó 110-es arányának megfelelő dózisarány esetén optimális élettanilag, az infúziónál is ezt a dózisarányt alkalmazzák élettanilag optimálisként, valamint a testnedvek nátrium és kálium élettanilag optimális 30-as arányát, s étkezésnél is ez optimális élettanilag.

  Kérdezzük a Kormánytól, hogy mi célból alkalmazzák a naponta legfeljebb 5 gramm konyhasó és legalább 4,7 gramm kálium fogyasztására ösztönző „Nemzeti Sócsökkentési Stop Só programot?!

  Budapest, 2014. 09. 17. Tejfalussy András

 16. MEHNAM-info / Orvosképzés       Ügykód: eletsoja-videohoz-eszrevetel-140922

  Ébredések – Az élet sója – Ezt tudnod kell! – Beszélgetés a konyhasóról

  A https://www.youtube.com/watch?v=utnM-xaZYe4 videófelvételen beszélgetők érthetően összefoglalták a konyhasó helyett kálisóetetéssel népirtás bizonyítékait. Az általuk jól előadottakat – miután az én http://www.tejfalussy.com honlapomon lévő kutatási eredményeire is hivatkoztak – a következőkkel pontosítom, ill. egészítem ki:

  1. A 24 óra alatt lassanként bejutva életveszélyesen mérgező 11 grammnyi káliumnak 1 óra alatt kb. a tizede is ugyanannyira mérgező. Lásd melléklet-1!

  Mindegyik sóbányában ott van a kálisó, rárétegeződve a konyhasóra. Például az egyik ilyen só csomagolásán olvasható tájékoztatás szerin a bányászok a „himalája” sónál “szemre választják ki” a „JÓSÓT”, Azonban a kálisó ugyanúgy néz ki természetes fényben mint a konyhasó! Biztonságosan csak a megfelelő oldási technikával, kálisómentesen újrakristályosított NaCl konyhasó lehet kálisómentes. JÓSÓKÉNT (BonSalt elnevezéssel) a Természetgyógyász Magazin a Béres Rt. Egészségtár boltjaiban is árusított rákbetegség előidéző tiszta kálisót reklámozza. A BonSalt-ot az interneten „biokóserként” árusítják. Érdeklődjük meg, hogy a zsidók is ezzel sóznak?

  A http://www.tisztaso.hu honlapon interneten lehet rendelni Országos Gyógyszerellátást végző intézmény akkreditált központi laboratóriuma által is ellenőrzött, 99,5%-nál több tiszta NaCl konyhasóból álló, minden adaléktól mentes sót étkezési célra! Azután intéztük el, miután az elmebetegsége okán és vagy tudatosan, népirtási szándékkal országosan lakosság mérgező főgyógyszerész (kormánybeli főnökei parancsára?) országosan betiltotta a kálisómentes tiszta NaCl konyhasó gyógyszertárakban árusítását, arra hivatkozással, hogy legfeljebb 5 gramm konyhasót és legalább 4,4 gramm káliumot optimális ennünk naponta. Népirtáshoz valóban optimális!

  Valójában a Ringer infúziós oldatnál a desztillált víz és a konyhasó optimális dózis aránya 110, a nátrium és kálium optimális dózis aránya pedig 30. Ezek az arányok nem csak infúziós oldatnál optimálisak. Étkezésnél is legjobbak a hasonló dózisarányok. A vérbe, a 99%-ban tiszta desztillált vízből álló 3 liter Ringer oldattal 27 gramm konyhasódózis, de csak 0,4 gramm káliumdózis jut be! Lásd: melléklet-2!

  2. A hazai talajlaboratóriumok megyénként havonta, kb. tízezer talajmintát mérnek. A MÉM Növényvédelmi és Agrokémiai Központ munkahelyemen nekem kellett ellenőriznem, hogy elvégzik-e az előírt számú talajminta mérését. A talajminták kálium adatait teljesen hamis optimum előírásokhoz hasonlítják. Egyébként is csak a felszínt mintázzák, miközben pl. egy kukoricanövény gyökérzete kb. 4,5 méter mélyre is lehatol. A növény által igénybe vett talajréteg nem mért 5-10%-mért, különféle talaj- és növény káliumtartalom mérési módszerekkel nyert pontatlan káliummennyiségeket véletlenszerűsített, teljesen zavaros, pontatlan („randomizált” műtrágyázási kísérletek teljesen pontatlan műtrágyadózis és termés összefüggései alapján minősítik kevésnek, jónak vagy túlzottnak. A talaj vízoldható kálium tartalma 90 mg/kg körüli. A talaj nem vízoldható káliumtartalma, amiből a vízoldható kálium fogyása esetén a növények részére optimális mennyiségű káliumtartalom folyamatosan, automatikusan pótlódik, nagyságrendekkel több (2-6%) A Potash maffia bérencei a pontatlan mintavételeken és meghamisított mérési adat minősítéseikkel hitelesítésekkel növények számáraz optimális 90 mg/kg vízoldott kálium értéket több lépésben felcsalták 250 mg/kg felé. Ha ennél kevesebb. A kálium elfogyásának a veszélyeivel riogatják a gazdákat, hogy vásárolják a költségnövelő, talajt, növényt, állatot, embert mérgező izraeli stb. káliműtrágyákat. Még a biotermesztőket is rábeszélik, hogy műtrágyázzanak „természetes” kálisóval. Vagyis a videofelvételen beszélgetők nem csak azt hangoztatták hamisan, hogy a parajdi és a „himalája” só a biztonságos étkezési só, elhallgatva, hogy a http://www.tisztaso.hu honlapon megrendelhető, újra beszerezhető a gyógyszertári só, hanem azt is, hogy én talajvizsgálatokból állapítottam meg a növények részére szükséges káliummennyiséget. A talajvizsgálatokkal lehetetlen megállapítani a növény számára optimális káliummennyiséget. Az csak pontos műtrágya variációs növénykísérletekből állapítható meg. Én ugyan ellenőriztem a talajmintamérést, de miután két labor teljesen más adatokat mért egyazon talajmintaadag egyik és másik feléből, beláttam, hogy az egész talajvizsgálat csalás, és emiatt ott is hagytam a minisztériumi munkahelyemet. De még ezelőtt ott is, majd az Agroanalízis Tudományos Társaság Környezetvédelmi- és Gazdaságosság Ellenőrző Központja PJT/gmk magáncégünk keretében az ország különböző talajain több tízezer mérőparcellával bemértük sok különböző műtrágyadózis-kombináció hatását, sokféle növényre. A méréseket az általam feltalált és nemzetközi szabadalmakat elnyert pontos Antirandom mérésekkel végeztük. Az Antirandom (harmonikus, szimmetrikus) kezelési elrendezésű hatásvizsgáló mérésekben a növények viselkedése közvetlenül és pontosan megmutatja a műtrágya variálások tényleges élettani és gazdasági hatását. Így lepleztük le, hogy mindenhol káros a káliműtrágya. Megnöveli a termesztési költségeket és az aszálykárt és a káli- műtrágyázott növényeknek a normálishoz képest többszörösére nőtt káliumtartalma életveszélyesen megbetegíti az állatokat és embereket is. Az Antirandom (software) szerinti mérési elrendezésű mérések elvi és gyakorlati ismertetése http://www.tejfalussy.com új honlapon belül működő az internetről előzőleg részben eltűnt(etett) korábbi honlapjainkon tanulmányozható.

  3. Több mint 20 év óta Ismétlődően eltüntetik, semmibe veszik az általunk az általam feltalált és nemzetközi szabadalmakat is elnyert ANTIRANDOM hatásvizsgáló mérések alapján bizonyított károkozás elleni beadványokat. A mérgező kálisóval kevert konyhasóval talajmérgezés, állat- és ember irtás polgári- és büntetőperi ítélettel megállapításához a népirtó bűnszervezet ellen általunk benyújtott kereseteket és feljelentéseket. Mindig az bűnelkövetésben főkolompos akadémikus és egyetemi professzor bűnözőktől kérnek ellen-szakvéleményeket, ill. ezek kutatóintézeti és minisztériumi bűnsegédeitől. Pl. Dr. Kádár Imrétől (MTA TAKI), Dr. Kellermayer Miklóstól (PécsiOrv. Tud. Egyetem), Bíró Györgytől (OÉTI), Dr. Rigó János főorvos. Az ügyészek legutóbb a Legfelsőbb Bíróság Kúriánál, a Nógrádi Bíróságnál is rájuk alapozott csalással hárították el a feljelentéseket és pereket. Az európai parlamenti képviselőink egyike sem volt hajlandó fellépni a 100%-osan bizonyított Magyarország ellenes hazaárulási és fajirtási bűncselekmények ellen! Állítólag „kontraproduktív” lenne a fenti hazaárulás és fajirtás elleni európai uniós fellépésük!

  4. A http://www.tejfalussy.hu honlapomon és azon belül újra működő http://www.aquanet.fw.hu tudományos honlapon minden általam hivatkozott méréstani és tankönyvi bizonyíték megtalálható, a videofelvételen idézettek is. Itt csak a korábbi országos igazságügyi szakértő, néhai Dr. Szabó Pál által is írt, ill. lektorált orvosi tankönyvből mellékelem a vonatkozó részleteket a gyorsabb káliumbevitel életveszélyességéről: Melléklet-1, VargaPeterEsTsi77cim + Varga_ Peter_ Hyperkalaemia_192, valamint egy gyógyszerész tankönyvből idézem az szív számára is optimális víz : konyhasó (nátrium és klór) : kálium dózis arányokat Melléklet-2, ringercimlapk + Ringer oldatk.

  4. Ez az irat is az előző napokban Orbán Viktorhoz benyújtott közérdekű bejelentések és az ORFK-hoz benyújtott közérdekű feljelentések további kiegészítése!

  A fenti KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS ÉS FELJELENTÉS LÉTREHOZÁSI DÁTUMA: Magyarország, 2014. szeptember 21., FELELŐS BENYÚJTÓJA: nemes Sydo Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök (személyi száma: 1-420415-0215, édesanyja neve: Bartha Edit) feltaláló, aki a kutatásautomatizáló méréstudományi találmányai alapját képező GTS-Antirandom hullámkoordinátás méréseket tervező, vezérlő és input-output tolerancia-kapcsolataikat megjelenítő software-bázisára és mérő létesítmény terveire és ezeket alkalmazó nagyszámú, nemzetközileg sikeresen szabadalmaztatott sokváltozós hatás-ellenőrző-mérési és hatás-optimalizáló eljárásaira és a zavarszűrési módszereire és ezek széleskörű alkalmazási eredményeire alapozva, az AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG Környezetvédelmi- és Gazdaságosság Ellenőrző Központja gmk v.a. (Hungary 1036 Budapest, Lajos u. 115.) Fővárosi Cégbíróság által kijelölt végelszámolójaként, s a Területfejlesztési és Környezetvédelmi Minisztérium és Magyar Országgyűlés korábbi megbízottjaként, valamint TUDOMÁNYOS RENDŐRSÉG PJT és „Segíts, hogy Téged is Segítsenek Mozgalom” alapítóként, s mint magánszemély is, PTK szerinti „megbízás nélküli kárelhárítási ügyvitelt” folytat a magyarok jogos védelmeként. Honlapja(i): http://www.tejfalussy.com, levélcíme: Hungary 2621 Verőce, Lugosi u. 71., E-mail: tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com, T/Fax: +36 1 250 6064, +36 27 380 665, Mobil: +36 20 2181408.

 17. Kedves Tejfalussy Úr,

  nézett Ön mostanában tükörbe?
  Tudja mitől van úgy felpuffadva az arca? Mitől vannak a táskák a szeme alatt? Mitől van az egész teste úgy felvizesedve mint a súlyos anyagcsere problémákkal élőknek?
  Nem lehet, hogy túlzásba viszi a sóbevitelt?
  Keresse fel orvosát, míg késő nem lesz.

  És ha már arra jár, keresse fel pszichiáterét is.
  Egy Önhöz hasonló, az egész világot feljelentgető, támadgató ember számára biztos van egy-két bogyója. Addig menjen, míg nem ők jönnek Önért. Kényszerzubonnyal.

  Üdv.

  1. Kicsit nyers volt a stílus, de igaza van kedves Gábor!
   Elég megnézni ezt a kesze-kusza honlapot és látszik, hogy egy futóbolond állította össze.

 18. Nekem van egy apró kérdésem. A vér só formájában tartalmazza a nátriumiont?
  egyszer mondta valaki egy fórumon hogy 1 liter vér 8.4 g sót tartalmaz, egyből lehurrogták és mondták neki hogy a vér nem tartalmaz sót hanem nátriumiont.

 19. Mélységes tiszteletem Tejfalussy úr a lenyűgöző munkásságához, amit az emberek megóvásának, és felvilágosításának az érdekében tesz!
  Nem kis bátorságról, és elkötelezettségről tesz bizonyságot, hogy szembeszállva a hatalmi érdekekkel mindazt közzé tegye, amiről tudomása van!
  Fogadja hálámat mindazok nevében, akiken már kimondhatatlanul sokat segített, akiken segíteni fog még a jövőben, és azok nevében is, akik szomjúhozzák az igazságot, és az Ön segítségével meg is találják azt!
  Isten áldja mindazért, amit fáradhatatlanul képvisel, és tartsa meg Önt még sokáig erőben, és egészségben, hogy például szolgáljon mindazok számára, akik fel akarják venni a harcot a gonosz, és aljas népesség pusztító tevékenységgel szemben!

 20. Tisztelt Magyar Hölgyek és Urak, Fiatalok!

  A talmudisták mindig lejárató, gyalázkodó, pimaszságokat írnak velem szemben, ha megijednek, hogy megtudják a magyarok, hogy mózesi-talmudi népirtást folytatnak az életük rövidítésére és ivartalanításukra az élelmiszerek és az ivóvíz elrontásával, és a talajmérgezéssel. A bűnözést a nemzetközi méréstudományi szabadalmaimat alkalmazás során az elmúlt 50 évben lelepleztünk a konkrét hatás-mérések alapján. Segítsétek egymást a népirtás elleni védekezésben a mellékelt irat terjesztésével!

  SEGÍTS, HOGY TÉGED IS SEGÍTSENEK!

  Amit a víz, konyhasó és a kálium optimális étkezési arányairól mindenkinek tudnia kell: egészséges ember testnedveiben 110 a víz és konyhasó aránya, és 30 a nátrium és kálium aránya. A Ringer fiziológiás infúziós oldattal is ilyen élettanilag optimális arányban juttatják be a VÉRBE a vizet, konyhasót és káliumot. Étkezéssel is ennek megfelelő víz/konyhasó 110-es dózisaránnyal kell bejuttatni a vizet és NaCl konyhasót. A Ringer infúziós oldat pl. 1 nap alatt 3 liter desztillált vizet + 27 gramm konyhasót + 0,4 gramm káliumot pótol. Ez a jó! A csak tiszta (desztillált) vizet és tiszta konyhasót tartalmazó SALSOL infúziós oldat esetén is ez az optimális víz- és konyhasó dózisarány. Tantétel, hogy 1,6 gramm/óránál vagy 3,6 gramm/napnál több káliumnak az étellel, itallal bejutása biztosan szívmérgező hatású. A konyhasó dózis erős csökkentése és a kálium dózis mérgezőre növelése is betegítő hatású. Emellett az 1950-ben Nobel-díjat kapott tudományos kutatók patkányokon és embereken elvégzett dózis variációs kísérletei mérési eredményei is bizonyítják, hogy vese-, szív- és keringés tönkretevő, magasvérnyomás-előidéző, életrövidítő, idegmérgező, daganatokozó és ivartalanító, fajirtó hatású. A „Nemzeti Sócsökkentési Stop Só Programmal” ránk erőszakolják, hogy legfeljebb csak 5 gramm konyhasót, de legalább 4,7 gramm káliumot együnk naponta. Bebeszélik az optimális nátrium/kálium=30 dózisaránytól több ezer %-kal eltérő, vagyis életrövidítő, ivartalanító, fajirtó nátrium/kálium=0,43 dózisarányt. Ezzel akarják kiirtani a magyarokat, hogy helyet csináljanak a migránsoknak?! A bizonyítékokat közzétettük a http://www.tejfalussy.com és a http://www.tisztaso.hu honlapokon. Ezekről is beszélni kell a magyar találkozókon. Ne engedd baromként kiirtatni a magyar népet! Terjeszd a fajirtás bizonyítékait minden előadás, email hálózat, honlap, hírlevél felhasználásával!

  Budapest, 2015. 10. 14. Magyar üdvözlettel: Tejfalussy András okl. vill. mérnök

  Változatlan formában szabadon terjeszthető, Iratjel:segítshogytegedissegitsenek151014

 21. T. ORFK Panasziroda!

  Ezúton nyilvánosan feljelentem az engem likvidálással fenyegető alábbi „hozzászólókat”, akik a http://www.tejfalussy.com honlapom hozzászólás rovatába hitelrontó rágalmakat írtak be ellenem, és „kényszerzubbonyos likvidálással” is megfenyegettek. Valószínűleg az általam Önökhöz benyújtott feljelentésekben szereplő népirtási orvosi bűncselekmények általam tudományos mérések útján leleplezését – lásd a fenti honlapom MEHNAM 470. rovatából idemásolt, alább mellékelt „nebihkulonlegessovizsgalatvegzoketfeljelentes151015” ügykódú feljelentést (Melléklet-2) – próbálják az egészségemről terjesztett hamis hírrel, szakmai hírnévrontással, rágalmazással, pszichiátriára bezárással fenyegetéssel stb. „ellensúlyozni”. Nem ismerem ezeket a fenyegető, rágalmazó, hitelrontó alakokat. A nevük hamis is lehet. Kérem kinyomozni a kilétüket és az esetleges moszadista stb. titkosszolgálati kapcsolataikat, ugyanis az ételrontáson és ivóvízrontáson alapuló „hagyományos” zsidó fajirtási módszereknek (lásd: II.Mózes 23/20-33, V.Mózes 7/2, 22, és Talmud Baba kamma 93 b. lap és Talmud, Taanith 10 a. lap.) a magyarok kiirtására alkalmazását leleplezési tevékenységem akadályozására fenyegetnek, rágalmaznak, támadnak. Egyébként a fenyegető, rágalmazó „hozzászólásaikat” csak tegnap vettem észre, miután valaki felhívta rá a figyelmem. Idemásolom a „hozzászólásaikat”, és az Önökhöz az OÉTI-sek orvosi bűncselekményei bizonyítékaival már benyújtott, fent hivatkozott legutóbbi közvádas feljelentő iratot is.

  Budapest, 2015. október 16.

  Tejfalussy András (1-420415-0215) hatásmérés tudományi szakértő, néhai dr. Kovács Pál parlamenti képviselő, majd egészségügyi miniszter szakértője, H-1036 Bp. Lajos u. 115. III. 18.

  Melléklet-1: A feljelentett személyek által a honlapomra beírt fenyegető, rágalmazó szövegek:

  Levente Gábor says:
  2015-08-22 at 19:52
  Kedves Tejfalussy Úr,
  nézett Ön mostanában tükörbe?
  Tudja mitől van úgy felpuffadva az arca? Mitől vannak a táskák a szeme alatt? Mitől van az egész teste úgy felvizesedve mint a súlyos anyagcsere problémákkal élőknek?
  Nem lehet, hogy túlzásba viszi a sóbevitelt?
  Keresse fel orvosát, míg késő nem lesz.
  És ha már arra jár, keresse fel pszichiáterét is.
  Egy Önhöz hasonló, az egész világot feljelentgető, támadgató ember számára biztos van egy-két bogyója. Addig menjen, míg nem ők jönnek Önért. Kényszerzubonnyal.
  Üdv.

  Lapos Boglárka says:
  2015-08-24 at 15:48
  Kicsit nyers volt a stílus, de igaza van kedves Gábor!
  Elég megnézni ezt a kesze-kusza honlapot és látszik, hogy egy futóbolond állította össze.

  Melléklet-2.
  Feljelentés, és elfogultsági kifogás is a NÉBIH által foglalkoztatott OÉTI-s és ETT IB-s szakértők ellen

  Tudatos népirtás váddal feljelentem az Országos Élelmezési és Táplálkozás Tudományi Intézet vezetőit és mindazon szakértő társaikat, akik meghamisították a magyar lakosoknak egészségesként ajánlott nátrium és kálium dózisokat, és mérgezőnek, „vízmérgezést okozónak”,közveszélyesnek tüntették fel a tiszta desztillált ivóvizet a szennyvízzel szennyezett folyók vizéből homokon és kavicson átszűréssel és klór hozzáadásával készített vezetékes vízhez képest. A csalást több lépésben hajtották végre, s ők ill. az utódaik ma is folytatják.
  1./ Bíró György vezetésével klinikai kísérleteket végeztek arra vonatkozóan, hogy milyen hatása van annak, ha a nátrium-klorid konyhasó helyett kálium sókkal, pl. kálium-kloriddal sózatják az emberek ivóvizét és élelmiszereit. Szájon át bejuttatva már 2 grammnyi kálisó oldatától is a felére csökkent a veseműködése mindenkinek a tíz, előtte egészséges felnőtt emberből, s a kétszeresétől mindegyiküknél az 5 mmol/liter mérgezési küszöb fölé emelkedett kb. 1 órán át a vérszérum kálium szint, ami rontja a szívműködésüket is. Amikor pedig 4 enyhe veseléziós felnőtt napi 2 ill. 4 grammnyi kálisót használt ételsózásra, közülük háromnál már a kísérlet első 6 napján belül súlyos vesemérgezés következett be („ledált a veséjük”) és életveszély miatt le kellett állítani a kísérletet. Ezek alapján a kísérlet végzői, dr. Fövényi József és társai sikeresnek minősítették a kísérletet. Az OÉTI-sek gyógytápszerként engedélyezték, élelmiszer rendelet módosítás útján is a kálisót, napi 10 grammos dózissal használatát is ajánlva (REDI-Só). A kálisót hamis kóser tanúsítvánnyal is megengedték forgalmazni Bonsalt néven, ami „jósó”-t jelent, a kóser tanúsítvány azt tanúsítja, hogy a mérgező kálisó a „zsidó vallás szabályai szerint egészséges étkezési só”! Emellett számos, 3%-nál több kálisót tartalmazó étkezési só forgalmazását engedélyezték. Többségük 10% és 100% közötti kálisótartalmú, annak ellenére, hogy ezt minden étkezési sónál tiltja az élelmiszer rendelet módosításukkal megsértett, semmibe vett, egyébként ma is érvényben lévő étkezési só szabvány. Egészségveszélyeztető, közveszélyes, Norbi Update, Vivega, Bonosal, Sara Lee, Horváth Rozi, Compack Douwe Egberts, Bad Ischler, Nyírtassi stb. emblémás, durván szabványsértő káliumozott sók tömege található a hazai élelmiszer piacon. Kivéve amikor a NÉBIH meghirdeti, mint pl. jelenleg is, hogy nemsokára ezeket is fogja ellenőrizni.
  2./ Közben dr. Bíró György (és társa) írtak egy „Tápanyag táblázatok” című könyvet, amiben benne volt, hogy aki fizikai munkát végezve izzad, akár napi 8 gramm nátriumot, vagyis 18 gramm konyhasót is veszít naponta, s hogy a sportoló 15 és 25 gramm közötti mennyiségű konyhasót kell pótoljon naponta, de ebben a könyvben általános érvénnyel az ellenkezőjét is javasolták azt, hogy akármelyik felnőtt 2 gramm nátriumot és 3,5 gramm káliumot pótoljon naponta. Miközben az orvosi tankönyvekben akkor is az volt, s ma is az van tantételként, hogy ha 1 órán belül 20 mval (0,8 gramm) vagy több kálium akárhonnan bejut a vérbe, már ennyi is veszélyes káliummérgezést okozhat. És a fenti klinikai kísérletekben már kb. fél óra múlva benn volt a vérben az oldatként ivott 4 gramm kálium és mérgezőre növelte a vérszérumban a káliumot. Csalás, hogy a későbbi tápanyag táblázat könyvek „elhagyták” a kálium mérgezőségét és a valódi konyhasó igényt!
  3./ Ma, Nemzeti Stop Só Programként, max. 2 gramm nátriumot és min. 4,7 gramm káliumot kell ennünk. Megtiltották, hogy bárki is felhívja a figyelmet arra, hogy a gyógyításra használatos Salsol oldatban csak a mérgezőnek kimondott tiszta desztillált víz és a mérgezőnek kimondott (literenként) 9 gramm konyhasó van, vagyis 1 nap alatt 3 liter desztillált vizet és 27 gramm konyhasót juttat be közvetlenül a vérbe, s hogy a hasonló víz/konyhasó=110 dózisarányú Ringer oldatos infúzió a napi 27 gramm konyhasó mellé csak napi összesen 0,4 gramm káliumot juttat be a vérbe, ez a dózisarány olyan mint a testnedvek, a vérszérum természetes víz/konyhasó/nátrium/kálium aránya. Bűnözők, akik tiltják ennek az élelmiszerekre ráírását!
  Miután a PKKB 13.B.24.211/1993/2. végzés szerint ezek mind súlyos bűncselekmények, követelem ezen bizonyítékok alapján a nyomozás folytatásának elrendelését! A korábbi nyomozást vezető dr. Petőfi Attila, a későbbi Nemzetbiztonsági Hivatal vezető, a feljelentettől, Bíró Györgytől és ETT IB-től beszerzett hamis szakvélemények alapján állította le a nyomozást, ők is bűnrészesek a népirtásban. Minden bizonyíték közzé van téve a http://www.tejfalussy.com honlapomon és az ott működő http://www.aquanet.fw.hu tudományos honlapon!

  Budapest, 2015. 10. 14. Tejfalussy András (1-420415-0215) hatásmérés tudományi szakértő, néhai dr. Kovács Pál parlamenti képviselő (majd egészségügyi miniszter) szakértője, H-1036 Bp. Lajos u. 115. III. 18.

  FELJELENTÉSKÉNT KAPJA: ORFK PANASZIRODA ÉS NÉBIH, Jel: oetisbunbandatfeljelentes151014

  feladó:
  András Béla Ferenc Sydo Tejfalussy
  címzett: Panasziroda ORFK Ellenőrzési Szolgálat
  másolatot kap: matej@nebih.gov.hu;
  “orban.viktor” ;
  Trocsányi László igazságügyi miniszter
  titkos másolat: Nátrium Klorid ;
  László Weixl-Várhegyi ;
  istvan miklosi ;
  . . .
  dátum:
  2015. október 14. 14:00
  tárgy: Feljelentés, és elfogultsági kifogás is a NÉBIH által foglalkoztatott OÉTI-s és ETT IB-s szakértők ellen.Tudatos népirtás váddal ….
  küldő: gmail.com

  feladó:
  András Béla Ferenc Sydo Tejfalussy
  címzett: Panasziroda ORFK Ellenőrzési Szolgálat
  másolatot kap: miniszterelnok@me.gov.hu;
  “Dr. Lehmann György” ; Elnok@kuria.birosag.hu;
  Trocsányi László igazságügyi miniszter ;
  László Weixl-Várhegyi ;
  panasz ;
  Gaudi Nagy Tamás
  titkos másolat: fovaros@iroda.e-cegjegyzek.hu; . . .
  Balczó Zoltán
  dátum:2015. október 16. 10:16
  tárgy:Rágalmazó fenyegetőket feljelentés
  küldő:gmail.com

 22. Kedves András, a honlapon ezen a mondaton akadt meg a szememe: “Nincs jogi megoldás az önmegmentésünkre”. Már van jogi megoldás. Békés úton lebonthatjuk a diktatúrát, és a magyar érdekek képviselői zavartalanul fogák tudni kifejteni tevékenységüket. Erről szól Geri Tibor munkássága, amit részben talán sikerült megértenie a Geri Tibor – Halász József vita kapcsán. Ez a megoldás útja, amit az Egységfront vázol fel: 100 ezer embernek együtt ki kell állnia, követelni, hogy a magyar nép gyakorolhassa az önrendelkezési jogát. Az alábbi írás utolsó mondata erről szól.
  https://www.facebook.com/notes/tibor-geri/van-m%C3%A9g-magyar-%C3%A1llam/919937834752068

 23. VÁLASZ:

  A MAGYAROK FELVILÁGOSÍTÁSON ALAPULÓ BÉKÉS MEGOLDÁS ELÉRÉSÉHEZ:

  I./

  : Tisztelt Facebook Használó! „Segíts, hogy Téged is segítsenek’” alapon érdeklődünk, hogy segít-e eljuttatni a magyar lakossághoz a magyarokat irtást akadályozó alábbi tájékoztatást a „menzaprogramnak” nevezett terrorizmus elleni védekezéshez. Egy személy vagy szervezet 4 módon jellemezni magát. Ezekkel: 1./Miket mond, 2./Miket nem mond, bár tudja, 3./Miket tesz, 4./Miket nem hajlandó megtenni. SMS-ben a +36-20 2181408 telefonomra vagy a tejfalussy.andras@gmail.com e-mail címemre „Igen”, vagy „nem” választ kérek. (Jelen kéréssel megkeresettek listáját folyamatosan közzéteszem a http://www.tejfalussy.com honlap „Vita” rovatában” és a MEHNAM-470 és -518. rovataiban, ahol egyébként az adott ügy alapvető kálium- és nátrium hatásmérési bizonyítékai, jogi stb. dokumentumai is megtalálhatók.)

  Kértem a hazai „Állampolgári Jogok Biztosát”, aki az ENSZ-t képviseli, hogy lépjen fel az ENSZ-nél a magyarok tervszerű irtására használt, a WHO által ajánlott kálisóval konyhasó pótlás leállításáért, a következőkről alapján:

  Amióta három kutató, akik 1950-ben Nobel díjat kaptak, patkányokon és embereken végzett konkrét hatásmérésekkel bebizonyították, hogy túl kevés konyhasót és túl sok káliumot tartalmazó ételek, italok következtében besűrűsödik a vér, ez magasvérnyomást, keringésromlást és vese, mellékvese és szív károsodásokat, ideg- és izomműködési zavarokat, daganatokat, az ember és az emlősállatok stressz elleni védekezőképességének a lecsökkenését, a megszűnését, sőt genetikai torzulásokat, nemi eltorzulásokat, pl. pszeudohermafroditizmust („buzisodást”) és nemzőképesség vesztést is létrehoz, azok, akiknek a bűnszervezetei az emberek tervszerű betegítésével, kipusztításával, és a „kiürített” LAKÁS-, TEMŐFÖLD- ÉS EGYÉB INGATLANOK olcsó megszerzésével és kiárusításával üzletelnek, ebből gazdagodnak, elkezdték a káliumtúladagolás és a hiányos konyhasópótlás országos szervezését és a hamis ”Stop Só sózási reform” gyógyító, élethosszabbító, boldogító hatásai országos bebeszélését. Élelmiszer törvény hamisra változtatásával és az Étkezési só szabvány elrontással is „törvényesítették” a „napi káliumpótlásra” és a napi konyhasó pótlásra (RDA-kra) vonatkozó hamis előírásaikat. Az élelmiszergyártást és -árusítást és az élelmiszer veszélyesség ellenőrzését is kézben tartják. Utóbbinál ún. „szúrópróbás ellenőrzéseket” végeznek (nálunk a NÉBIH). Az ellenőrzések megkezdéséről előre is értesülnek az árusítók, akik ennek alapján az ellenőrzés befejeződésig eltüntethetik a vizsgálat tárgyát képező mérgezett élelmiszereket. Egyébként tele vannak az üzletek kálisóval stb. mérgezett sókkal, lásd: http://www.tejfalussy.com/wp/videok-linkrol/ 29. videó. A riporter által kitalált címe “Sóval mérgezik a Magyart?- Tomcat” (valójában Kálisóval mérgezik!).

  A fenti módszerrel akkor és ott annyi magyart tudnak kipusztítani, amikor és ahol amennyit akarnak. Ehhez előbb kálium műtrágyákkal felfokozták a talajok növények által felvehető káliumtartalmát és ezzel a növények kálium tartalmát. Azután a ENSZ egészségügyi szervezete a WHO kiadott egy hamis kódexet, amivel felbiztat, hogy konyhasó helyett kálisóval ízesítsük gyerekeink ételét, italát. Ez a lényege a jelenleg erőltetett „MENZAREFORM”-nak is. Hazánkban a hatóságok megengedik, hogy akár 100% legyen a kálisó az étkezéshez „gyógytápszerként” is reklámozott „sókban” (pl. BONSALT) A „Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hatóság” NÉBIH csak azt bünteti, ha más káliumtartalom van ráírva az étkezési sóra mint ami benne van. A legalább 97% konyhasótartalmat előíró magyar szabvány kötelezőségét megszüntették, s azóta egészségrontó anyagokat, káliumot, fluort, ciánvegyületet, üvegport stb. tartalmazó „étkezési sót” is árusítanak. A hazai élelmiszer üzlethálózatok boltjaiban árusított étkezési sók nátrium:kálium arányával regionálisan, akár települési- vagy utcaszinten is tervszerűen tudják szabályozni a magyarok „kívánt arányban” való kipusztulásának idejét és mértékét.

  Védjegyekkel és szabadalmakkal, sőt kóser tanúsítványokkal is reklámozzák a kálisótartalmú sókat. Lásd a REDI-Só, Sara Lee, Compack Douwe Egberts, Bad Ischler, Horváth Rozi, BONOSAL, VIVEGA stb. feliratos, ún. „csökkentett nátriumtartalmú sókat”, ill. a „kóser tanúsítványos BONSALT”-ot stb. Orvosok, gyógyszerészek, természetgyógyászok tömege hazudja a konyhasóval sózás betegítő, s a kálium túladagolás gyógyító hatását. Kormányszintről a legalább 4,7 gramm kálium és legfeljebb 5 gramm konyhasó (vagyis max. 2 gramm nátrium) „napi pótlására” biztatják fel, kényszerítik rá a magyarokat, a „Nemzeti Stop Só, sócsökkentési programmal” és a „Chipsadóval”. Nemrég a Magyar Szabványügyi Egyesület kifogásolta, hogy mi, miután ők nem hajlandók fellépni a mérgező kálisót és egyéb mérgeket étkezési sóként árusítókkal szemben, magyar népünk jogos védelmére internetes honlapokon közzétettük a lakosság által nem ismert (csak pénzért beszerezhető) mai ”Étkezési Só szabványt”, amely előírja az étkezési sók legalább 97% NaCl konyhasó tartalmát, annak ellenére, hogy elrontották vele a korábbi jobb, kötelező szabványt. (Kivonták a szabványuk kötelező hatálya alól az Élelmiszer törvény által megengedett „csökkentett” konyhasótartalmú, kálisóval stb. mérgezett „sókat”.)

  „A termőföldtől az asztalig” jelszóval kampányoló NÉBIH pedig megtámadta a Tiszta só (lásd http://www.tisztaso.hu) feliratait, amivel felhívjuk a magyarok figyelmét a vérbe beadható gyógyító infúziók élettanilag optimális (a testnedvekben lévő arányok szerinti) víz:konyhasó:kálium adagjaira, s arra, hogy a Ringer infúziós oldattal, minden egy liter desztillált vízzel 9 gramm konyhasó és 0,13 gramm kálium jut be a vérbe, tehát étkezés esetén sem lehet más az optimális víz, konyhasó és kálium adag, s ettől, az optimálistól nagymértékben eltérés, az ahhoz képest túladagolt kálium és vagy a hiányosan pótolt konyhasó csak betegítő és életrövidítő hatású lehet. Elrontja a sejtekre, a sejtek membránjaiban működő nátrium-kálium pumpa elnevezésű szabályozó rendszerre közvetlenül ható „elektrolit” víz:nátrium:kálium:klorid arányát, s ezáltal valamennyi sejt és szerv, vagyis az egész szervezet működését tönkreteszi. Elsősorban ettől (és a tiszta desztillált ivóvíz ivást tiltástól) rövidül ennyire a magyarok élete, ezek az életrövidülés és gyermeknemzésre képtelenség valódi okai!
  A hazai kormányok és pártok által befolyásolt médiumok és élelmiszer feliratok csak azt terjeszthetik, hogy a kálium „nagyon fontos és csökkenteni kell a konyhasópótlást”. (A NÉBIH szerint az EU nem tűri, hogy mást publikálhassanak.)

  Tudományos titkosszolgálati csalás, a „napi” legfeljebb 2 gramm nátrium és legalább 4,7 gramm kálium pótlást (RDA) ajánlás. Valójában napi 15-25 gramm konyhasó pótlás optimális (felnőttnél). A vérbe egy órán belül (akárhonnan) bejutó tized, huszadannyi kálium is hasonló, életveszélyes mérgezést okoz, mint az egy nap, 24 óra alatt bejutó 11 grammnyi kálium!!! Szembehazudják a tankönyveket, amelyek szerint a szájon át 24 óra alatt 5 gramm kálisóval bejutó 2,2 gramm vagy több kálium rontja a szívműködést, eltorzítja az EKG-t. A tiszta desztillált víz ivás mérgezőnek hazudása is csalás.

  Mindezek tudományos méréseken alapuló orvosi tankönyvi stb. bizonyítékai is közzé vannak téve a http://www.tejfalussy.com honlapom MEHNAM rovatában (MEHNAM 470) és Email-könyv és Videó rovataiba, de a http://www.tisztaso.hu honlapon is megtalálhatók. A személyes önvédelemhez általunk javasolt optimális víz- és sópótlást lásd az alábbi mellékletetben:

  TÚLÉLÉSI STRATÉGIA

  CÉL: TERMÉSZETES MÓDON VALÓ SZAPORODÓKÉPESSÉG MEGŐRZÉS, BETEGSÉGEKBŐL KIGYÓGYULÁS, EGÉSZSÉGESEN MARADÁS

  Túlélési étkezési technika: vérelektrolit optimalizálás (VEOP):

  1. Nagytisztaságú desztillált víz használata ivóvízként és ételkészítéshez is, lehetőleg mindig, mindenhol.
  2. Gyógyszerkönyvi tisztaságú NaCl konyhasóval sózás, víz- és kálium pótlás arányosan. Általában, 24 óra időtartamra összesen legalább 15-25 gramm konyhasót, és legalább 0,6 gramm káliumot szükséges pótolni.
  3. Optimális káliumpótlás: óránként 0,6 grammnál kevesebb, napi 0,6 grammtól 2,2 grammig.

  A Ringer-infúzió vérelektrolit szerinti víz:konyhasó:kálium=99:0,9:0,013 dózisaránya étkezésnél is optimális. Ezek a dózisarányok és dózishatárok egy egészséges 70 kg súlyú felnőttre vonatkoznak. 

  Nobel díjas kutatók mérései is bizonyítják, hogy életrövidítő és ivartalanító a napi 2 gramm nátriumot és 4,7 gramm káliumot pótoltató „Nemzeti Stop Só Menzaprogram”, tehát a „sózás reformként” elrendelt nátrium:kálium=0,43 új dózisarány, a nátrium helyett kálium pótoltatás. + Lásd http://www.tejfalussy.com honlap: Email könyv 1. (VEOP), – 95., MEHNAM, Videók).

  A leírtakért minden szempontból személyes felelősséget vállalok. A szerzői jogaimat fenntartva megengedem, hogy a leírást változtatás nélkül, rám mint szerzőre hivatkozva, bárki, bárhol, bármikor, terjessze. A melléklete külön is terjeszthető szórólapként. A teljes leírás a Ptk. megbízás nélküli ügyvitel keretében készült, a felsorolt problémákért felelős miniszterek, kormányok és hamis törvényeket megszavazó parlamenti képviselők helyett.

  Jelen iratot megküldöm a Magyar Szabványügyi Testületnek is. Tűrhetetlen, hogy miközben a szabvány az egészséges étkezési só alapkövetelményeit szabályozza – a hamis Élelmiszer törvényhez igazodva – lehetővé teszik a kálisóval stb. mérgezett életveszélyes „sók” forgalmazását! Minden élelmiszerboltban kötelező volna kifüggeszteni az étkezési sókra vonatkozó étkezési só szabvány összetételi előírását és minden élelmiszerre kötelezően rá kell íratni a káliumtartalmát! Tűrhetetlen, hogy megszüntették a szabvány korábbi kötelezőségét, Jelen irat közérdekű bejelentés is és kárelhárítási javaslat is a kormányfőnek megküldve. Terroristák elleni feljelentésként kapja: Országos Rendőrfőkapitányság!

  Budapest, 2015. december 4.

  (Nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök (1-420415-0215, a.n.: Bartha Edit), Verőce, Lugosi u. 71.) méréstani tudományos szakértő feltaláló, Magyar Nemzetbiztonsági PJT, magyar.nemzetbiztonsagi.pjt@gmail.com,
  T/F: +36-27-380-665, +36-1-250-6064, +36 20-218-1408), http://www.tejfalussy.com,

  (Iratjel: nepirtowhocsalasleleplezo151201facebookra)

  feladó: András Béla Ferenc Sydo Tejfalussy
  címzett: miniszterelnok@me.gov.hu
  másolatot kap: “Dr.Ginszter János elnök” ;
  Panasziroda ORFK Ellenőrzési Szolgálat ;
  panasz
  dátum: 2015. december 4. 22:30
  tárgy: A magyarokat a “Nemzeti Sócsökkentési Stop Só” és “Menzareform” programmal és szennyezett ivóvízzel irtó tudományos titkosszolgálati terroristák elleni feljelentés megalapozottságát bizonyítás közzététele, a magyarok jogos védelemeként benyújtott feljelentésként a http://www.tejfalussy.com honlapon és a Facebookon is, lásd melléklet
  küldő: gmail.com

  II/.

  TÖRVÉNYESEN JUTTATNÁK IZRAEL BIRTOKÁBA HAZÁNKAT

  A TÓRA ÉS TALMUD TÖRVÉNYEK (V. Mózes 7/2, 22. + II. Mózes 23/20-33. + Talmud Baba kamma 93 b. lap + Talmud Taanith 10 a. lap) MÓDSZEREIVEL NÉP- MÉRGEZÉS ÉS ORSZÁGELTULAJDONÍTÁS = SZENNYVÍZ BEVEZETÉSE AZ IVÓVÍZ KÉSZÍTÉSÉHEZ HASZNÁLT FOLYÓINKBA + DESZTILLÁLT IVÓVÍZ MÉRGEZŐNEK HAZUDÁSA + NEMKÓSER ÉTELEK ÉS ITALOK KÁLIUM- TARTALMÁT MÉRGEZŐRE FOKOZÁS, KÁLISÓVAL MŰTRÁGYÁZÁSSAL ÉS KÁLISÓVAL „SÓZÁSSAL” + KONYHASÓVAL SÓZÁST AKADÁLYOZÁS, „STOP SÓ PROGRAMMAL”, „CHIPSADÓVAL” ÉS „MENZAREFORMMAL” = IZRAELITA SZÖVETSÉGI PROGRAM 1910, EGÉSZ MAGYARORSZÁG ZSIDÓ TULAJDONBA VÉTELÉRE + POZSGAY IMRE IZRAELI ÍGÉRTE 1990, EGY MILLIÓ MIGRÁLÓ UKRÁN ZSIDÓ VÉGLEG BEFOGADÁSÁRA + IZRAEL ÉS EURÓPAI UNIÓ MEGÁLLAPODÁSA, AMI SZERINT IZRAELI CÉGEK (AZ IZRAELI ÁLLAMPOLGÁR ALKALMAZOTTAIKKAL) „LIBERALIZÁLTAN BETELEPÜLHETNEK” EURÓPAI UNIÓS ORSZÁGOKBA + IZRAELI CÉGEK HAZÁNKBA BETELEPÜLÉSE, LIBERALIZÁLT GAZDASÁGI MIGRÁLÁSA ORSZÁGGYŰLÉS ÁLTAL, 2010. OKTÓBER 8.-ÁN ENGEDÉLYEZÉSE = AZ IZRAELI CÉGEK ÉS A ZSIDÓ ALKALMAZOTTAIK ÁLTAL HASZNÁLT MAGYAR TERMŐFÖLD, MINDEN INGATLAN AZ Ő MÁR ITT SZÜLETETT, IZRAELI-MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR GYERMEKEI TULAJDONÁBA JUTÁSA.

  TANULJUK JÉZUSTÓL „NULLÁVAL SZORZÁST”! ELTÜNTETI A FENTI RABLÓGYILKOSSÁGI ÖSSZEFÜGGÉS VALAMENNYI ÖSSZETEVŐJÉT:

  IDÉZEM A VONATKOZÓ „ISKOLAI TANDALT” FEUCHTWANGER JUD SÜSS C. MŰVÉBŐL (Árkádia Kiadó, Budapest, 1990, 198. oldal):

  „Jézus, a legjobb számolómester:
  Ottan is tud összeadni
  Jézusom, és tud szorozni,
  ahol csupa nulla van.”

  Jogos védelemként javaslom, hogy miután az egyenletek nullával szorzása, ami egy megengedett matematikai logikai művelet, minden elemet eltűntet az egyenletekből, szorozzuk be a fenti egyenleteket (=összefüggéseket) nullával, gondoskodva róla, hogy valamennyi összetevője ténylegesen és véglegesen eltűnjön.

  Budapest, 2015. december 4.

  (nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc tudományos szakértő feltaláló
  (személyi szám: 1-420405-0215, an.: Bartha Edit) http://www.tejfalussy.com

  Iratjel: tudomanyos-titkosszolgalati-fajirto-terroristakat-lenullazas-151204

 24. Tejfalussy András úgy vélem, hogy le kellene fektetni egy diéta alapjait.
  Legyen a neve Tejfalussy diéta. Ha Max Gerzsonról diétát neveztek el miért nem lehetne magáról is?
  Pl: Ennek sok előnye van, mert el tudnám újságolni mindenkinek hogy én tejfalussy diétát folytatok. És nem kellene közben vitatkoznom a “tudatlan” emberekkel akik erősen védik a hamis álláspontjukat, hogy így úgy a sófogyasztás.
  Ez azért is jó mert ha egy egészséges híres ember kimondja hogy ő tejfalussy diétát folytat akkor őt több tíz ezren is követik.

  Csak egyet kérek hogy a vegetarianizmus ne legyen benne mert ezzel szemben az emberek nagyon elítélőek, meg én is szeretem a zsíros ételeket.
  Lehetne posztereken, weblapokon hirdetni a tejfalussy-diétát azaz mindenkihez eljutna az információ.
  Mondjuk így lehetne hirdetni:

  -A tejfalussy-diéta élénkíti a vérkeringést
  -Eltünteti a szem alatti karikákat
  -Elpusztítja az emésztőrendszerben elszaporodott élesztőgombákat
  -Eltünteti a nyelven lévő lepedéket
  – Felgyorsítja a rákbetegek gyógyulását
  -Erősíti a csontozatot

  Kellene egy olyan cikk is ami bebizonyítja, hogy a só gátolja a candida albicans szaporodását.
  Sok embert azzal hülyítenek hogy a szénhidrátokkal az élesztőgombákat etetik a zöldségekkel pedig a jótékony baktériumokat. Szerintem a legtöbb orvos is elhiszi ezt a mendemondát.
  Pedig a szénhidrátokat a tejsavbaktériumok tejsavvá bontják a beleinkben, de ez csak só jelenlétében tud megtörténni, mert a só védi meg őket a patogén mikroorganizmusoktól.

  A beleinkben is tejsavas erjedés játszódik le, amihez feltétlen kell a só.
  A magyarok ismerik a kovászos uborkát ott is a tejsavbaktériumokat egy szelet kenyérrel oltják be!

  Ha tudnák az emberek, hogy azért csökkentik a kenyér sótartalmát hogy megfertőzzék őket candidával? Szerintem már több millió ember van megfertőzve.
  évente 100 000 szer keresnek rá arra a szókapcsolatra a google ben hogy “candida diéta”
  megnéztem google keyword planner ben.

  Hiszen annyi a különbség hogy sóskenyeret a jótékony tejsavbaktériumok használják fel.

  Ezt az élelmiszer-mikrobiológia című könyvből vettem, mert jól ellenőrizhető forrás

  “A tejsavbaktériumok a különböző szénhidrátokat (elsősorban a glükózt és a laktózt) anaerob úton tejsavvá bontják.”

  “Sózás vagy sós lé adagolása; ennek célja a fermentlé nyerése a zöldség víztartalmának kivonásával. Ennek következtében ozmózis útján és a sejtek plazmolízisével tápanyagok kerülnek a lébe a baktériumok számára. A só továbbá a mikrobiotát szelektálja, előnyös az erjesztést végző tejsavbaktériumok elszaporodásához.”

  “A húshoz a biztonság növelése céljából 2–3% konyhasót (NaCl-ot) és 100–150 mg/kg Na-nitritet vagy Na-nitrátot adnak. Ezek nagymértékben gátolják a romlást okozó és patogén mikroorganizmusokat és hozzájárulnak az íz- és illatanyagok kialakulásához.”

  Ebből jöttem rá hogy a zöldségeket azért kell megsózni elfogyasztás előtt mert a só tápanyagokat von ki a zöldségből. Így könnyen elérhetővé válik a jótékony bélbaktériumoknak valamint a só megvédi a patogén mikroorganizmusoktól(candida).

  Az első kézből a béres cseppről című könyvben az is le van írva hogy a rák egy fertőzés, és hogy a rákot okozó ágensek savérzékenyek.-> A canidát nem a tejsavbaktériumok által termelt tejsav tartja távol? Na mindegy.

 25. Azon szoktam gondolkodni, hogy ezek a scientológusok akik mindenkinek káliumozott sót ajánlanak(lenkei gábor, vagy talán szendi is) miért ilyen egészségesek? Saját maguk nem fogyasztják ezeket a mérgeket? Csak ajánlgatják másoknak?

 26. A testnedvek, a vérszérum víz-, nátrium- kálium és klorid arányai és a Ringer infúziós oldatban ezek ugyanilyen arányai (1 liter vízzel 9 gramm konyhasó és 0,133 gramm kálium bejuttatása a vérbe) tökéletesen leleplezik a sózás ezen élettanilag optimális arányait elködösítők sunyi szándékát.

 27. Szoktam néha emberekkel vitatkozni a zsidókról a talmudról, sóról.
  Mindig azt vágják a fejemhez, hogy egy undorító antiszemita vagyok, mert szerintük Luzsénszky Alfonz valami német “Der Talmudjude” hamis Talmudot fordított le.
  Most a németeknek is van egy hiteles Talmudfordításuk, ami ugyanazt tartalmazza mint Alfonzé?
  Hogy lehet ilyenkor a legjobban visszavágni?
  Ezek az emberek sokkal ravaszabbak nálam.
  Ha nem tudnám hogy milyen kétszínűek ezek a zsidók még el is hinném.

 28. Ha vérben a normális nátrium: kálium arány 30:1 hez.
  Akkor a vizeletben is ennyi a normális nátrium kálium arány ugye?
  Tehát akkor az a normális ha 1 liter vizeletben ugyanannyi a kálium mint egy liter vérben? Valamint a nátriumnak is pont ugyanannyinak kell lennie mint, mint 1 liter vérben ugye? Ugye jól értem?

 29. Kedves István!

  Az a gyanúm,hogy itt némi félreérthetetlen provokációról van szó valamiért,ennek ellenére eszem ágában sincs ezt tovább szítani,vagy belekeveredni.
  Ráadásul a kérdése konkrét személyhez szól….
  Nem mindha nem lehetne erre válaszolni.
  Tényleg nem tudom mi a célja, de sejtéseim mindenképpen vannak.
  Azt gondolhat amit csak akar,de aki A-t mond,az mondjon B-t is.
  Ha jó értelemben érdekli a dolog,áldja meg a Mindenható,ha mégsem,akkor pedig a Jevova.

 30. MI LEHETETT AZ OKA A SPORTOLÓ HIRTELEN INFARKTUSÁNAK ….?

  Vajon mi lehetett az oka a sportoló hirtelen infarktusának….? Tipikus esete a kevés sózás mellett túlzott káliumfogyasztásnak pl. nagy szójatartalmú sportitaloknak-ételekkel, ill. kólázással:

  http://www.origo.hu/sport/20160510-versenyen-kapott-infarktust-meghalt-gijs-v
   
  jó tudni, hogy a TISZTA, (100gr NaCl-ra jutó milli/mikrogrammnyi káliumot tartlamazó) só életet jelent:
  http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=5292
   
   
  TAPASZTALATOK:
   
  P. Dávid:
  2015. augusztus 6. csütörtök at 12:51
   
  3 éve fogyasztom a tiszta sót családommal együtt. Ételeinket tiszta RO vízzel készítjük és ezáltal ízletesebb minden étel. További előnye, hogy a tiszta sóval eltett savanyúságok, befőttek tovább eltarthatók.
  Napi 20-30g tiszta sót veszek magamhoz, ugyanis tiszta vízből is sokat iszom, 4-5 litert.
  A nagy nyári melegben izzadok, ám mégsem leszek kellemetlen szagú, ugyanis a verejtékem megfelelő mennyiségű nátrium-kloridot tartalmaz amely fertőtleníti a testemet. Ezzel szemben azt vettem észre,aki nem tiszta sót fogyaszt kevésbé tud izzadni és ezáltal nem méregtelenítenek rendesen, így kellemetlen testszaguk lesz.

  Ezen kívül tapasztaltam még, hogy aki kevés konyhasót fogyaszt környezetemben, jóval többször jár mosdóba vizelni, ugyanis a szervezetük nem képes megtartani a vizet.

  Fiatal sportolóként alapvető teendőm, hogy edzéseim előtt bekapok egy kanál sót és leöblítem egy nagy pohár tiszta vízzel, mióta bevált szokásom lett, elkerülnek az izomgörcsök, kevésbé fáradok és több energiát érzek magamban.
  Környezetemben egyre többen térnek át ajánlásom miatt a tiszta sóra és élvezik előnyeit.
  Bízok benne, hogy még sok ember javára válik a Tiszta Só és hamarosan minden boltban kapható lesz.
   
  K. Gábor:
  2015. október 19. hétfő at 06:48
   
   
  Kb. 8 éve eszem a tisztasót, nagyobb mennyiségben (20-30 gramm / nap) Családom szintén csak ezt fogyasztja, és persze nagy mennyiségben Ők is !
  Júniusban rengeteg sót veszítettem mert erősen sportoltam és nem pótoltam olyan mennyiségben, mint amennyit veszítettem a sport közben. Ezt persze nem vettem észre, semmi különösebb tünet nem volt.
  A vérszérumom Na értéke leesett 139 mmol/liter –> trombózis, érgyulladás. 3 hétig nem tudtam, hogy mitől történt ez velem, de végül is el kellett mennem dokihoz mert már alig tudtam ráállni a lábamra. Akkor derült ki, hogy 140 mmol/liter alá ment le a Na szintem. Hazamentem és 20 gramm tisztasót bevettem egy nagy pohár vízzel. Nem fogjátok elhinni, de kb. 40 perccel később érezhetően kezdett enyhülni a lábamban a fájdalom és ahogy elkezdtem egyre több tiszta sót enni egyre kevésbé fájt már a lábam, a feszítő / szúró érzés enyhülni kezdett mihelyt a sót elkezdtem bevinni a szervezetembe és az a trombózist elkezdte felhígítani ! (3 nap múlva már szaladni is tudtam) Ugyanis a tisztasónak vérhígító és érvédő hatása is van ! Eddig is nagyon figyeltem, hogy mindenki körülöttem tisztasót egyen, de most még a bevitt dózisra is nagyon figyelek, hogy elkerüljem az ilyen kellemetleneségeket, mint a trombózis.
  A családunkban és a baráti körömben a következő betegségek tűntek el, illetve enyhültek:
  – magas vérnyomás (170-es volt a vérnyomásom, kb 1 hónap alatt normanizálódott)
  – csontritkulás (több csigolya összecsúszott és testmagasság csökkenés állt be –> tisztasót használva a csontsűrűség mérések azt mutatják, hogy egyenletes és folyamatos javulás áll be, ugyanis tisztasó nélkül a Calcium nem épül be a testbe, csontokba hiába eszünk sok tejet, sajtot, vajat)
  – szívritmus zavar (15 éve tartó szívritmuszavar múlt le kb. 1 hónap alatt, de úgy, hogy fél évvel később már a Béta blokkolót is elhagyhatta)
  – fulladás, nehéz légzés (a bolti sókban található Kálium Klorid a vérben lévő KORONG alakú vörösvértesteket Gömb alakúvá formázza és így az nem tud oxigént szállítani. (egy délután 2 pizzát ettem amelyek maró, égő érzést okoztak amikor lenyeltem a falatokat, ez a Kálium klorid egyik hatása ugyanis bőr irritatív, maró, égő, csípő érzést okoz a bőrön, illetve a nyelőcsövemen ezt éreztem. Aznap este már nem tudtam aludni, hajnalban erős fulladásra ébredtem)
  – asztma (nem véletlenül vitték régen az asztmásokat sóbarlangba vagy ki a tengerpartra)
  – reflux (szinte 2-3 héten belül elmúlt)
  – lábszárfekély (alsó lábszáron 3 db pontszerű nyílt seb –> tisztasó alkalmazása után 1 hónapra rá már csak 1 db nyílt seb maradt, de az is kezdett varrosodni)
  – gyakori éjszakai vizelés teljesen megszűnt
  – szívinfarktus (kollegám túlélt egyet, visszaemlékezése során kielemezte, hogy erősen izzadt nyáron nagy melegben amikor egyszer csak összeesett. Fogalma sem volt, hogy miért érte utol ez a baj, de később kielemezte a teljes vérképét és kiderült, hogy a vére Na értéke 140 alatti értéket mutatott. Azóta nagyon figyel a sóbevitelre és köszöni szépen kutya baja)
  – egy barátom 46 évesen agyvérzést kapott, szerencsére időben jó orvoshoz került, nem maradt vissza semmi
  fogyaték, viszont amikor ez történt vele akkor 137 volt az Na értéke a vérének) Azóta csak tisztasót eszik !
  – rák, áttételes (2 éve tartó eredménytelen harc után kezdték el alkalmazni az erősen sózás és ezzel párhuzamosan a desztiláltvíz kúrát. Reggel felkelés után 4 deci vizet megiszunk és utána 2 óránként újabb és újabb 4 deci vizet iszunk, erősen sózott ételt fogyasztva. A víz, illetve a már nem kívánt többletvíz megnyomja az összes sejtünket mintegy szőnyegbombázást hajt végre és ezáltal a beteg sejtek a 10-ik, 100-ik,
  1000-ik 4 deci víz nyomása után elpusztulnak és a helyükre ép és egészséges sejtek képződnek. fA kezelése megkezdését követő fél év múlva már csak 2 daganat volt a májon, amelyek újabb fél év múlva orvosi igazolással is felszívódtak) így naponta 3- 3,5 liter vizet iszunk meg, nem kellemes de még mindig jobb, mint a kemo vagy a sugarazás…
  Az összes megfigyelt daganatos betegségnél, az ÖSSZESNÉL !!!! –> 140 mmol / liter alatti volt a vérszérum Na értéke !!!!! (137-nél halt meg apósom, egy kollegám apja, egy barátom apja és még sorolhatnám… mind mind rákban… amikor még nem tudtuk, hogy mi újság…)
  A fenti esetek velünk történtetek meg, nem olvastam, vagy hallottam valakiktől, hanem átéltem, átéltük. Még ha olyan hihetetlenül is hangzik, nem csak akkor leszünk betegek ha valami mérget eszünk, hanem AKKOR IS HA NEM VISZÜNK BE A TESTÜNKBE OLYAN LÉTFONOTSSÁGÚ elemet, mint a TISZTA SÓ !
  A vérünk nem csak egy piros folyadék, hanem egy elektrolit, pont úgy, mint az autók akkumulátor folyadéka. Az 32 %-s sav, de ha csak 18 %-os lenne akkor hiába töltjük fel, nem fog működni ! A vérünk is hasonló, 30 egység Na és 1 egység K kell az optimális működéshez. Ugyanis a szívünkben van egy színus csomó ami folyamatos impulzust ad és ezt az információt a vérünk továbbítja a szív izom felé. Ha egy hirtelen izzadás bekövetkezik és a Na vesztés mértéke nagy és emellett nem eszünk tisztasót akkor a szervezet nem bírja a csontokból kivonva pótolni a kívánt mennyiséget (ez a csontritkulás) és beáll a hirtelen szívhalál ! Még csak újra sem tudnak éleszteni ! Gyanítom, hogy sok fiatal sportoló hirtelen halála mögött ez a jelenség állhat (Fehér Miklós például)A szervezet a végsőkig próbál ballanszírozni, még akár olyan áron is, hogy felbontja a vázunkat alkotó csontokban található sókristályokat, hogy megfelelően tudjon működni !!! Ennyire fontos a s!!!!!!!
  A mai gyerekek akik só nélkül nőnek fel katasztrófális csontrendszerrel bírnak. Törékeny a csontjuk és ha már törik akkor szilánkosan.
  MÉg sokáig írhatnék, de a lényeg, hogy NEM ELÉG CSAK TISZTASÓT FOGYASZTANI HANEM SOKAT KELL BELŐLE ENNI !!!!
  Ugyanis a szervezetnek nem az a baja ha túl sok tisztasót eszünk, hanem az, hogyan tartsa vissza a sót és a vizet mert ezeket folyamatosan veszítjük !!!!

  Naponta 10 gramm sót veszítünk még akkor is ha fel sem kelünk az ágyból (izzadság, vizelet, széklet..stb) Ez egy egyensúlyi rendszer, tehát amennyit veszítünk annyit kell pótolnunk ! tehát minimum 15 grammot kell bevinnünk és akkor még nem beszéltünk a sportolókról, illetve a nyári nagy melegekről !!!
  Testünkben 2 nagy tenger működik, a Na tenger és a K tenger. Az Na a sejten kívüli térben gyakori, míg a K a sejten belül. Amikor izzadunk azt úgy kell elképzelni, mint amikor egy kád vizébe vízzel töltött lufikat dobunk: a két folyadék között egyedül a lufi fala van, ezek a lufik a sejtjeink. A két folyadék közötti ionkoncentráció különbség adja a sejtmembrán működését, azaz a sejt pumpát. Ez felelős a táplálék felvételéért, illetve a salak leadásáért. Amikor izzadunk akkor kihúzzuk a kád dugóját, tehát folyadékot veszítünk, de azt amelyik Na-ból dúsabb ! A lufikból, tehát a K tenger részéből nem veszítünk !!!! Éppen ezért az Na-t kell nagyobb mennyiségben pótolni, nem a K-t ! Ha eszünk paradicsomot, padlizsánt, banánt, krumplit, paradicsomot akkor a szükséges K mennyiséget már pótoltuk is ! Na-t pedig csak kloridos formában tudjuk bevinni, azaz sóként ! (még a szódabikarbóna is jó mert a gyomorsavval találkozva az alkotóelemeire esik szét, többek között sóra, de ezt csak 2 hétig ajánlott alkalmazni, kúra szerűen)
  Éppen az a baja a szervezetnek, hogy nehéz a felesleges K-tól megszabadulni –> sejten belülről nehezebben hajtjuk ki a felesleget –> Calcium a megoldás erre ! Ez segít kihajtani a felesleget !
  A helyes Na referencia értéke a vérképen belül: 140-144 mmol / liter. A mai napig is alkalmazott eltorzított referencia pedig: 135-145 mmol / liter –> éppen ezért még a dokinak sem tűnik fel, hogy miért lehet az, hogy komoly betegségekkel érkező emberek vérképe csak egészen enyhe eltérést mutatnak…pedig csak a Na tartalmat kellene felvinni 140 felé !!!
  Amíg nem érjük el a 140-es álomhatárt addig a tisztasót erősen sósnak érezzük, után csökken ez az érzés és 140 felett pedig már az ételek már nem tűnnek ehetetlenül sósnak ! Erőltetni kell a sóbevitelt az elején, később már nem is lesz kellemetlen, sőt kellemes sós ízt fogunk csak érezni !
  Jó egészséget mindenkinek ! A tisztasótól nem félni kell, hanem enni !!!!!

  K. Karoly:
  2015. november 22. vasárnap at 16:48
   
   
  Az én családom esetében az alábbi tapasztaltakat tudom közreadni.Hosszú évek óta emésztési rendellenességekkel, savasodással,reflux-al, epe problámákkal küszködtünk.Heti rendszerességgel jártunk a patikába a legkülönbözőbb olyan készítményekért amelyek csak tüneti kezelést biztosítottak néhány órán keresztül.A tiszta só alkalmazása pedig nem is értük el a napi 15 grammot.döbbenetes eredményeket hozott.Néhány hét alatt megszüntek a fen leírt problémák,méghozzá teljesen.Nem gond a zsíros vagy egyéb nehéz étel,jól alszunk és egyáltalán nem ment fel a vérnyomásunk ,amit naponta többször is ellenőriztünk. A fő étkezések előtt egy csapott mokkáskanál tiszta sót feloldunk egy stampedlis pohár vízben,ezután jókat nevetve koccintunk és megisszuk mint egy aperitívet.Javaslom minden emésztő szervi problémával küzdő embernek ezt a módszert ami nálunk tökéletesen bevált.

 31. FELHÍVÁS

  Mindenkit kérek, hogy szóljon és hiteles konkrét hatásmérési adatokkal bizonyítva indokolja is meg, ha a http://www.tejfalussy.com honlapomon közzétett bizonyítékok ellenére kétségbe vonná az eddigi, felnőttnél napi kb. 15 grammos étkezési konyhasóval (NaCl) sópótlás ennek harmadára (5 gramm alá) csökkentése és a naponta szükséges kb. 0,4 gramm kálium (K) pótlás ennek több mint
  tízszeresére (4,7 gramm fölé) növelése, a Kormány „Nemzeti Stop Só Programja”,
  a „MENZAREFORM” egészségrontó, betegítő, életrövidítő, ivartalanító,
  tehát magyar nép irtó hatását!

  Verőce, 2016. június 25.

  Tejfalussy András méréstudományi szakértő
  (tejfalussy.andras42@gmail.com
  +36 1 208 1408)

  Iratjel: felhivas160625a

 32. “Több, mint misztikus, hogy a tenger, a magzatvíz és a vérünk sótartalma nagyon hasonlít egymáshoz, 84 alkotóelemet tartalmaz.
  – az anyaméhben lévő magzatvíz 1 %-os só oldat
  – a vér, a könny 1 %-os sóoldat, ami azonos az őstenger sókoncentrációjával
  – só nélkül az emberi agy nem lenne képes egyetlen egy gondolat megformálására sem
  …”
  részlet az Élelmes – a táplálkozásról másképpen c. könyvből.
  Csak a túlzások a károsak. A túl sok, vagy túl kevés bármiről legyen szó.

  Üdvözlettel minden látogatónak, érdeklődőnek: T.G.

  1. Hát a tengervíz nem 1 %-os, hanem 3-4 % közötti, melynek kb 4/5-e nátrium alapú.

 33. Az Ószövetségben és Talmudban (a vallásos zsidók mindennapjait szabályozó zsidó törvénykönyvben) benne van az élethosszabbítási, betegségekből kigyógyulási és szaporodóképesség megőrzési megoldás!

  A minket körülvevő országokhoz képest szinte Magyarországon a legkisebb az átlagos élethossz és a férfiak termékenyítő képessége. Egyre többen szenvednek keringési rendellenességben, nő a fiatalkorú szívbetegek, vesebetegek, magasvérnyomásosak, bőrbetegek, rákbetegek, allergiás betegek és homoszexuálisok száma.
  Mindezt az ÁNTSZ, az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat elsősorban a következő okokkal magyarázza: légszennyezettség, cigarettázás, alkoholizmus, elhízás, túl sok zsírt, túl sok cukrot, túl sok konyhasót, túl kevés káliumot tartalmazó ételek, túl kevés mozgás, túl kevés ásványi anyagot tartalmazó ivóvíz, túl kevés vizet ivás, az élelmiszernövények és a gyümölcsök ásványi anyag- és vitamintartalmának csökkenése, parlagfű stb. allergia, rovarok, repkedő állatok által terjesztett fertőző baktériumok, vírusok stb.,
  Az ÁNTSZ a mindenki által hallgatott rádióhírekben, televíziós híradókban állandóan ezeket az okokat szerepelteti. Folyamatosan óvatosságra inti, figyelmezteti a lakosságot, amikor valahol „határértéken felüli” a légszennyezettség. Mutogatják a lejárt szavatosságú élelmiszereket. Azokat is, amelyek a hazai ellenőrzést megkerülve jutottak be Magyarországra. Sokat dicsekednek, hogy rendszeresen ellenőrzik az élelmiszer- biztonságot, a vezetékes- és egyedi kút vizek tisztaságát, s a közkonyhák, menzák ételeinek az összetételét is. Országos botrányokat rendeznek, ha valahol valami lelepleződött. A magyar lakosság állandóan retteg, nem tudva, hogy mikor, mi fogja megmérgezni, befertőzni. Az alábbiakról szeretnék itt mindenkit világosítani:
  A felszín alatti ivóvízkészlet védése címén a szennyvízeket bevezetik az ivóvíz készítéséhez használt folyókba. ÁNTSZ életveszélyesnek hazudja az átpárlással, desztillálással teljesen megtisztított ivóvizet. És a homokon, kavicson átszűrt, és klórozott ivóvizet ásványi anyag pótlásra ajánlja. A települések ivóvizét (átlag) kb. 8 naponta ellenőrzik 1 vízmintával. A közbenső időben akármennyi méreg, vírus stb. lehet benne.
  1950 óta növelik az élelmiszereink káliumtartalmát. Előbb a káliumtartalmú műtrágyákkal. Ha a talajt vízben oldódó káliumvegyülettel műtrágyázzák, a természetes kb. 90 mg/kg-ról akár 350 mg/kg fölé is növelhető a vízben oldódó káliumtartalma. A talaj nagyobb víz oldható káliumtartalma áttételeződik a növényekre. 1960 óta a természetes többszörösére, mérgezőre növeli az élelmiszernövények káliumtartalmát.
  Az ún. rendszerváltás óta a magyar lakosságot arra is felbiztatják, hogy kálisóval sózza az ételeit a konyhasó helyett. Újabban a „Nemzeti Stop Só Programot, Chipsadót és Menzareform” csalással, amit az Élelmiszer Törvény és étkezési só szabvány hamis szövegei alapoztak, meg, ill. fedeznek. Előírták, hogy napi csak 2 gramm nátriumot (5 gramm konyhasót) szabad, de legalább 4,7 gramm káliumot kell pótolnunk. (A korábbi élelmiszertörvény és étkezési só szabvány tiltotta a kálisóval ételízesítést, az új élelmiszertörvény és új étkezési só szabvány viszont engedi, hogy konyhasó helyett kálisóval sózásra biztassák fel a magyarokat.) A Ringer oldattal a vérbe juttatott víz, konyhasó és kálium dózisarányok az optimálisak, Étkezésnél is ilyen dózisokkal, vízpótlás arányosan kell pótolni a konyhasót és a káliumot.
  Mi, miután a testnedvekben lévő elektrolitban 30-szor több a nátrium mint a kálium (110 a víz: konyhasó arány és 30 a nátrium : kálium arány, s a vérbe gyógyítási célból bejuttatott, több száz éve használatos Ringer infúziós oldatban is ugyanilyen a víz : konyhasó és nátrium : kálium dózisarány, pl. napi 3 liter víz mellé 27 gramm konyhasót, de csak 0,36 gramm káliumot juttat be a vérbe) megnéztük, hogy ezekről az állítólag a „magyaroknál állítólag sokkal okosabb zsidók” mit tanulnak. Kiderült, hogy ők ivóvízként lehetőleg csak tiszta esővizet, desztillált vizet isznak és konyhasóval erőteljesen sózott kenyérrel, étellel is hosszabbítják az életüket. Ezekkel gyógyítják magukat és védik a saját szaporodási képességüket, de ezt a nem zsidók részére tiltják!!! (Lásd: Talmud, Taanith 10 a. lap, Baba kamma 93 b. lap és 2 Mózes 23/20-33, 5 Mózes 7/2, és 22.)
  Közben azt is kiderítettük, hogy 1950-ben Nobel-díjjal jutalmaztak három kutatót, akik patkányokon és embereken végzett nátrium- és kálium dózis variációs konkrét mérésekkel bebizonyították, hogy a túl kevés nátriumot és túl sok káliumot evés, ivás épp azokat a betegségeket idézi elő, amelyek miatt egyre rövidebb életűek és fokozódó mértékben ivartalanok a magyarok. Kínában főbelövik az ilyen élelmiszermérgeztetőket.
  A mai Magyarország, ahol kizárólag a zsidónak szabad tiszta desztillált vizet inni és tiszta konyhasóval kellően sózni: nem alkotmányos jogállam, hanem a nemzsidó magyarok kiirtására szolgáló haláltábor. Mindegyik országgyűlési vagy önkormányzati képviselő, de lelkész is bűnöző, amelyik ezeket szolgálja!

  Magyarország, 2016. augusztus 26.

  (nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc (1-420415-0215, an.: Bartha Edit), jogos védelmet (Btk.) és megbízás nélküli kárelhárítást (Ptk.) végző okl. vill. mérnök, hatásmérés tudományi szakértő Magyarország, 2621 Verőce, Lugosi u. 71, (www.tejfalussy.com, tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com, +36 20 218 1408)

  (Változatlan formában szabadon terjeszthető felvilágosító közlemény, Iratjel: magyarmentoakcio160826)

 34. A „biolaci.com” honlapon talált „Igaz Hívő” nevű zavarkeltő hozzászólása és erről Tejfalussy András oknyomozó mérnök hatásmérés tudományi szakértő véleménye:

  Igaz Hívő says:
  2016-06-23 at 15:19
  Jéézusom. Hát ez szenzációs. Ekkora marhaságokat! Fetrengek a röhögéstől. Közben természetesen parlagfüvet rágcsálok!!!
  Válasz

  Vélemény, hozzászólás

  Öngyógyításhoz a vérelektrolit optimum szerinti táplálkozási VEOP programot ajánlom (lásd: http://www.tejfalussy.com, Email könyv 1). Az előző és hasonló hozzászólók viszont kiérdemelték a következőt:

  Az igazi nevét titkoló “Igaz Hívő” és a hozzá hasonló “vélemény nyilvánítók” vagy ostobák vagy a magyar kiirtás szervező, fedező ügynökök, vélhetően mindkettők. Ezeknek a tiszta Star kóser tanúsítványos patkányméreg Bonsalt (“jósó”) -val ételízesítés való! A hatásait lásd az alábbi melléklet alapján:

  Iratjel: allitolagpatkanymeregisakaliso160610

  NEM MAGYAR, AKI ELHALLGATJA A „STOP SÓ, MENZAREFORM” FAJIRTÓ HATÁSÁT
  A kálisó érzelemmentesítő hatású is. A magyarok többsége emiatt is annyira el van fásulva, hogy abba is beletörődik, hogy a kálisóval és az étkezési konyhasó (NaCl) pótlás csökkentésével is ivartalanítják. Mi másért, ha nem azért, hogy a népirtással helyet csináljanak a betelepülő kínaiaknak, zsidóknak és egyéb migránsoknak? Ugyanis, ha nincs kellő számú utódunk, az ingatlanspekulánsok olcsó felvásárolhatják a halálunk után „kiürült” ingatlanainkat és drágán eladhatják a migránsoknak. Egyébként a magyarok többsége abba is beletörődik, hogy az élelmiszer és vízmérgezéssel nyugdíjkorhatár alá csökkentik az élethosszát, s “államilag eltulajdonítják” a nyugdíjbefizetéseit!
  Az állítólag patkányméregként is bevált, élelmiszer mérgező kálisóval műtrágyázás és ételízesítés az önvédelemre is képtelenné tette a magyar lakosságot (és a katonaságot): A Nemzeti Stop Só Program, Chips-adó, Menzareform és a szennycsatornákkal szennyezett, vírusfertőzött ivóvíz gyorsuló ütemben pusztít minket. Helycsináló fajirtási módszer, lásd: 2 Mózes 23/20-33, V Mózes 7./2 és 22, és Talmud Baba kamma 93 b. lap és Talmud Taanith 10 a. lap., Ezek ellen a nem kóser étkezésű magyar csak egyénileg és családilag tudna védekezni. Csak tudna, ugyanis a népirtásról és a védekezés módjáról sem tudhat. Ha néhanapján hall is róla, a népirtókat szolgáló ügynökök a fajirtást szolgáló médiában mindjárt elködösítik, szembehazudják a népirtás bizonyító tényeket, méréseket. A sikeres egyéni védekezés egyetlen hatásos módja a Vérelektrolit Optimum Program (VEOP) szerinti táplálkozás, amihez csak gyógyszerkönyvi tisztaságú konyhasó (NaCl) és tiszta desztillált ivóvíz, és az élelmiszerek káliumtartalmát ismertető táblázatok kellenek.
  (A http://www.tejfalussy.com honlapon a hazai fajirtás mérési bizonyítékai is tanulmányozhatók!)

  Verőce, 2017. 01. 12.

  Tejfalussy András
  oknyomozó mérnök feltaláló
  http://www.tejfalussy.com

  Iratjel: Varhegyihonlapjanhozzaszolas170112

 35. ratjel: fajirtojehovaparancsok-170208

  A MAGYAROK KIIRTÁSÁRA ALKALMAZOTT MÓDSZER EREDETE ÉS KIKÜSZÖBÖLÉSI LEHETŐSÉGE

  A magyarok kiirtására alkalmazott módszer eredetéről lásd https://www.youtube.com/watch?v=Nk01notpRnA

  Népirtásban bűnsegédkező SZÉLHÁMOSOK az olyan szakértők, akik a mózesi terrorista talmudista szemita elveknek* megfelelően elhallgatják a Nemzeti Stop Só Programként előírt napi 5 grammnál kevesebb NaCl konyhasó és 4,7 grammnál több kálium pótlás általánosan életrövidítő és ivartalanító hatását. Az optimális víz, konyhasó és kálium dózisarány ezen anyagok Ringer oldattal vérbe juttatott dózisainak felel meg, amit elhallgatnak. Például napi 3 liter vízzel 27 gramm konyhasót, de csupán 0,36 gramm káliumot optimális egy nap alatt a vérbe juttatni. Ennyinek a bejuttatása optimális, infúzióval is, étkezéssel is. Valamennyi orvos kell tudja, ezt tanulta. Nobel díjat is kaptak 1950-ben azok a tudományos kutatók, akik konkrét nátrium és kálium dózisvariációs hatás mérésekkel kimutatták a hiányos konyhasópótlás és vagy a kálium túladagolás életrövidítő, gyógyulás akadályozó, a vérnyomást kórosra növelő, izomgyengítő, vese-, ideg- és szívmérgező, ivartalanító stb., vagyis fajirtó hatásait. A népirtást bizonyító konkrét hatás mérési stb. bizonyítékokat – amiket a hazai ügyészek évtizedek óta semmibe vesznek – lásd a http://www.tejfalussy.com honlap videó, email-könyv és MEHNAM rovataiban.

  Nyilvánvaló, hogy a fajirtásra kötelező bibliai és talmudi és azokra alapozott törvények törlése szükséges a fentiekről valójában semmit sem sejtő izraelita többség elleni világméretű népirtások elkerüléséhez is.

  Verőce, 2017. 02. 08.

  Jogos védelemként (Btk.) és megbízás nélküli ügyvitel keretében, közérdekű javaslatként is előterjeszti:
  (nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc, oknyomozó mérnök feltaláló, korábbi országgyűlési és önkormányzati szakértő (www.tejfalussy.com)

 36. Felszólítom az információ terjesztésért felelős Lázár János minisztert és a Médiafelügyeletet a Nemzeti Stop Só Program címén közzétett országveszejtő publikációk visszavonására, internetről is letiltására.

  Az alább ismertetett termőföld, ivóvíz- és ételmérgezéssel a terrorista talmudista szemiták néhány évtized alatt elérhetik, hogy ne maradjon egészséges, szaporodóképes magyar, elfoglalhatják egész Magyarországot.

  Az alábbiakban hivatkozott hatás-mérési bizonyítékokat lásd a http://www.tejfalussy.com honlapom Videó, E-mail könyv, GTS-Antirandom, http://www.aquanet.fw.hu, On-line tudományos kutatóképzés, valamint MEHNAM rovataiban.

  A fajirtó programhoz megtöbbszörözik az élelmiszer növények káliumtartalmát. Az ehhez használt kálium műtrágyákkal az aszálykárt is sokszorosra növelik. Aszálykor eladósítják a növénytermesztő gazdaságokat. A hitelezőktől árverési olcsó áron felvásárolhatják az ideszült gyermekeik részére a termőföldeket az Izraelből (2010. november 10. óta) liberalizáltan ide betelepülni engedett izraeli cégek tulajdonosai és alkalmazottai.

  1950-ben Nobel díjjal jutalmaztak 3 tudományos kutatót, akik patkányoknál és embereknél is, konkrét (nátrium- és kálium dózis variációs) hatás mérésekkel bebizonyították a csökkentett konyhasópótlás és növelt káliumbejuttatás vese- ideg- és szívbetegítő, izomgyengítő, butító, daganatos betegség okozó, életrövidítő, nemi jelleg torzító, ivartalanító, vagyis fajirtó hatásait.

  A konyhasó helyett kálisóval sózást megengedő hamis WHO előírás, Élelmiszer törvény, Étkezési só Szabvány lehetővé tette, hogy Star kosher tanúsítvánnyal BONSALT (jósó) hamis elnevezéssel is KCl kálisót, vagyis patkánymérget árusítsanak „gyógyító étkezési sóként”, ill. más 10-99% kálisó tartalmú (Redi só, Norbi Update,, Vivega, Bonosal, Sara Lee, Horváth Rozi, Bad Ischler, Douwe Egberst, Nyírtassi” stb. feliratos) „sókat” is. Ezek fogyasztására felbiztatással valósítják meg a Nemzeti Stop Só Program Menzareformot, a magyarokat napi 5 grammnál kevesebb konyhasó és 4,7 grammnál több kálium fogyasztására felbiztatást.

  Valamennyi orvos, gyógyszerész, természetgyógyász és ápoló azt tanulta, kell tudja, hogy mindenkinél 110 a víz:konyhasó és 30 a nátrium:kálium pótlási élettanilag optimális dózisarány. Azért, mert, az élő egészséges ember testnedveiben, vérszérumában (a vérelektrolitban) ez a természetes arány. Ezért ilyen az alkalmazott dózisarányuk a több száz év óta alkalmazott (ún. fiziológiás infúziós) Ringer oldatban is. 3 liter Ringerrel 1 napon belül 3 liter desztillált vízben oldott 27 gramm konyhasót és 0,36 gramm káliumot juttatnak be a vérbe. Étkezéssel is nyilvánvalóan ennyit optimális bejuttatni. Tudatos népirtás, hogy az Ringer oldattal bejuttatott konyhasó ötödénél kevesebb konyhasót és a Ringer oldattal bejuttatott kálium tízszeresénél több káliumot egészségjavító „reformnak” beszélik be, és a betartására kényszerítik az élelmiszer gyártókat a Chips adóval.

  A hazai kormány a közzétett hivatalos adatok szerint eddig kb. 500.000.000 Ft- körüli összeggel pénzelte a hiányos konyhasó pótlással és mérgező kálium túladagolással magyar kiirtásra felbiztató hamis propagandát.

  Nemrég ugyan (Orbán Viktor miniszterelnök személyes intézkedésére) felemelték a korábbi két és félszeresére, a korábbi napi 2-ről 5 grammra a MENZÁKNAK előírt sódózist, de nem tiltották be a konyhasó helyett kálisóval sózás, tehát ezután két- és félszer több mérgező kálisóval „sózhatják” a gyermekeink ételeit.

  A konyhasóval kevert kálisóval műtrágyázást, a termőföldek optimális 90 mg/kg-os természetes vízoldott kálium tartalmának a növelését és a kálisóval ételízesítést törvényileg meg kell tiltani, bűncselekménnyé kell nyilvánítani.

  Népirtásban és hazaárulásban bűnsegédkezik valamennyi magyar személy és szervezet, amelyik nem harcol az országunkat elveszejtő termőföldmérgezés és Nemzeti Stop Só Program, Menzareform és Chips adó ellen.

  Jogos védelem (Btk.) és Megbízás nélküli kárelhárítás (Ptk.) keretében közzéteszi, közérdekű bejelentésként az információkért felelős miniszterhez, és a Médiafelügyelethez és feljelentésként a Rendőrséghez benyújtja:
  Tejfalussy András oknyomozó mérnök feltaláló (1-420415-0215, an:Bartha Edit), 2621 Verőce, Lugosi u. 71.

  Verőce, 2017. 02. 10. Iratjel: fajirto-bunszervezet-elleni-intezkedes-170210

  feladó: András Tejfalussy
  címzett: fougyelet@nmmhh.hu, fougyelet.nmhh@t-online.hu; fougyelet@oihf.hu; info@nmhh.hu; janos.lazar@parlament.hu;
  “Másolatot kap: orfktitkarsag@orfk.police.hu” ;
  viktor.orban@parlament.hu
  titkos másolat:
  . . . .
  dátum: 2017. február 10. 3:44
  tárgy: Felszólítom az információ terjesztésért felelős Lázár János minisztert és a Médiafelügyeletet a Nemzeti Stop Só Program címén közzétett országveszejtő publikációk visszavonására, internetről is letiltására.
  küldő: gmail.com

 37. Ilyen jól régen szórakoztam! Kolosszális! A hülyeség szárnyal…

 38. Valaki azt mondta még évtizedekkel ezelőtt, hogy a nemesek azért hülyék, mert egymás közt házasodtak, hogy ne keveredjenek a prolikkal. Itt a fényes bizonyíték!

 39. Vannak akit zavar, hogy nemesi származású személyek leleplezik a Magyarországot külföldiek tulajdonába átjátszó nemzetgyilkosokat? Persze az is lehet, hogy pénzért keltik a zavart az “általánosságban megfogalmazott” becsmérlő hozzászólásaikkal!?

  EGY SAJNOS TELJESEN IGAZ, DE ELSŐ LÁTÁSRA HIHETETLEN NEMZETIRTÁSI TÖRTÉNET
  A HATÁSOKAT ÉS KÖVETKEZMÉNYEIT NEM HINNI KELL, HANEM MÉRÉSSEL ELLENŐRIZNI: Nobel díjas kutatók (1950) mérései szerint idővel mindenkit megbetegít a hiányos konyhasó pótlás és vagy a káliumtúladagolás! Életrövidítő szaporodásgátló, ivartalanító, nemiség torzító (=buzisító, erkölcsrontó) fajirtó hatású. Valakik gátolják ellenkező hamis teóriák terjesztésével a védekezést!

  KÖZVÁD: Azért irtanak minket, hogy az ingatlanainkat és nyugdíjbefizetéseinket megkaparintsák. Védekezésünk akadályozására hazudja mérgezőnek az ÁNTSZ a tiszta desztillált ivóvizet. Ezért tiltja a tiszta konyhasóval (fiziológiás mértékben) helyesen sózást. Ezért árusítják gyógyhatású étkezési sóként a patkányméreg kálisót: Redi Só, Vivega, Star kosher tanúsítványos BONSALT (jósó) stb. Ezért „értelmezték át” a gyógyhatású NaCl konyhasót a patkányméreg kálisóra! Ezért nem tiltják a menzákon a patkányméreg kálisóval sózást. A kormányok és önkormányzatok ezért alkalmazzák velünk szembe a népirtáshoz előírt 2 Mózes 23/20-33. és 5 Mózes 7/2-26., Talmud Baba kamma 93 b.lap és Talmud Taanith 10 a.lap szerinti sózási és vízivási étkezési diszkriminációkat. 1.Tényleges biológiai szükségletnél kevesebb konyhasó pótlást. 2.Nátriumklorid étkezési só helyett patkányméreg kálisóval sózást. 3.Növények káliumtartalmát kálium műtrágyákkal növelést. 4.Szennyvízzel fertőzött, mérgezett folyók és kutak szűrt vizét ivásra felbiztatást. 5.Desztillált ivóvíz mérgezőnek hazudását.
  A Nobel díjas kutatók (nátrium-kálium dózis variációs) hatásmérései egyértelműen bizonyítják 1-3. népirtó hatását! De a több száz év óta „alapgyógyszerként” használt Ringer infúziós fiziológiás sóoldatnál alkalmazott dózisok is bizonyítják, hogy tudatos nemzetirtás a Nemzeti Stop Só Program, a Menzareform, amit ránk kényszerítenek. Bármennyi víz mellé 5 grammnál kevesebb konyhasót és 4,7 grammnál több akármilyen gyorsan bejuttatott káliumot pótoltatnak naponta! Holott minden orvos és gyógyszerész tanulta, tudja: 1 órán belül mindenkinél vesemérgező a vérbejutó 0,8 grammnál több kálium, s az 1,6 grammnál több EGK-torzító, szívmérgező is! Mindegyikük tudja: ivóvízként is csak gyógyhatású a desztillált víz a Ringer infúziós oldat dózisai szerinti víz : konyhasó dózis arányban!Akadályozzák az egyszerű hagyományos védekezési módszereket: 1.Gyógyszerkönyvi tisztaságú NaCl konyhasóval sózás. 2.Kálium túladagoló étel, ital fogyasztás kerülés. 3.Otthoni ivóvíz átpárlás, (desztillálás). 4.Ringer infúzióval vérbe juttatott élettanilag optimális víz, konyhasó és kálium dózisok étkezésnél is alkalmazása: például 3 liter desztillált víz, 27 gramm tiszta konyhasó, 0,36 gramm kálium. Egészséges embernél e vér- (elektrolit) komponenseknek ez az étkezési pótlásuk során is megőrzendő természetes aránya. Fennmaradása valamennyi sejtünk és szervünk helyes működésének alapfeltétele. Bizonyítékok a mellékletben, s a http://www.tejfalussy.com és azon belül működő http://www.aquanet.fw.hu honlapon!

  FELHÍVÁS: Az életrövidítő és ivartalanító kálisóval „sózás” és műtrágyázás, és a szennyvizek bevezetése az ivóvízbázisokba az eltitkolt legfőbb okai, hogy állítólag már mintegy 1 millió „elárvult” magyar hagyatéki ingatlan várja a külföldi felvásárlóit! Mindenhol, interneten is közzé kell tenni a nem vagy hamis válaszolással bűnpártoló személyek, hírszerkesztők, hivatalnokok, pártok stb. szervezetek nevét! Egyéb kárelhárító intézkedések: lásd http://www.tejfalussy.com/wp/mehnan/terjesztendo-hirek/.
  Melléklet: „Tiltsák be az önkormányzatok a kálisóval sózást!” (NYUGDIJASOKSEGITESE-170302)

  Budapest, 2017. március 17.

  Tejfalussy András oknyomozó mérnök feltaláló,
  jogos védelem és megbízás nélküli ügyvitel keretében
  kárelhárító tudományos szakértő (+36 20 2181408)

  Közérdekű bejelentésként kapta:Orbán Viktor miniszterelnök, Országgyűlés. Nemzetirtó bűnszervezet elleni közvádként kapta:ORFK. Médiában közzétételéhez kapta:MTI. Célszerű, ha mindenki eljuttatja a lakóhelye szerint illetékes önkormányzathoz, követelve a kálisóval sózás betiltását a helyi menzákon!

  Utóirat: A terrorista talmudista szemiták népirtási bűneiért őket és a bűntársaikat kell elítélni, s nem az ügyben vétlen zsidókat, nemzsidókat. Nem vétlen, aki a fentieket tudva sem akadályozza a népirtást!

  Iratjel: nyilvanoskozvad170317

 40. Soros György urat is felkértük, segítsen leállítani a káliummal fajirtást:
  Nem alaptalanul állt elő egy izraeli tudós azzal, hogy ők „2050-re a nyugati férfiak teljes nemzőképtelenségét várják”, de az okaként mindenféle hamis feltételezést adott elő. Ezekkel ködösítették el, hogy a mérgező kálium túladagolás a kipusztulás valódi oka. Az, hogy a kálium műtrágyákkal bejuttatják az élelmiszer növényekbe a mérgező káliumot és ezáltal az emberekbe is. Ehhez a nyugati országok talajai természetes (90 mg/kg vízben oldódó optimális) kálium tartalmát többszörösre, mérgezőre növelték a kálium műtrágyákkal. A túladagolt kálium a növényeknek is árt!
  Azért csak a „nyugati férfiak” ivartalanodnak, mert Kína és az iszlám országok, a „keleti férfiak országai” korábban nem, vagy alig műtrágyáztak káliummal. A ténylegesen kosher élelmiszereket Izraelben sem mérgezik káliummal. Használnak kálium műtrágyát (pl. kálium nitrátot) de csak a talajmentes, vízkultúrás növénytermesztésnél. Újabban a gyógyhatású étkezési sóként árult patkányméreg kálisóval is mérgeznek minket! Lásd az interneten étkezési sóként árusított VIVEGA-t és az Izrael állami Star kosher tanúsítvánnyal árusított BONSALT kálisót! 1950 óta mérgeznek minket a káliummal. Ekkor kapott Nobel díjat három biológus, akik a biológia hatás méréseikkel 100%-osan bebizonyították a mérgező kálium életrövidítő és nemzőképtelenséget is okozó hatását. Más kutatók etetési kísérleteiben a káliummal (is) műtrágyázott növényektől az állatok negyedik generációja teljesen nemzőképtelen lett! Embernél ez a negyedik nemzedék 4×25=100 év alatt jön létre! Ezért várhatják 2050-re a teljes nemzőképtelenségünket! Nem szabad elhinni a kálium nem mérgezőségét, miután a biológiai hatás mérésekkel megbízhatóan bebizonyították! A növényt is mérgező, az aszálykárt sokszorosra fokozó hatását, közvetlenül is láthatóvá tették a nemzetközi szabadalmaim szerinti ANTIRANDOM sokváltozós biológiai hatásméréseink. Ezekről lásd: HIHETŐMAGAZIN http://www.tejfalussy.com, GTS-Antirandom, Email- könyvek, Videó, MEHNAM.
  Tudatosan bűnsegédkezik a mérgező káliummal folytatott, biológiai hatásmérésekkel 100%-osan bebizonyított fajirtásban, aki ezt tudva sem követeli a mérgezők megbüntetését és a mérgező káliumadagok betiltását!
  Megbízás nélküli közérdekű kárelhárításként (Ptk.), a Magyarok jogos védelemében (Btk.) megküldi: Tejfalussy András hatásmérés tudományi korábbi országgyűlési szakértő, számos nemzetközi szabadalom feltalálója

  Magyarország, 2018. január 13. (Iratjel: SorosGyorgyhoz.a2050ugyeben)

 41. Kedves Tejfalussy András!
  Én már nem vagyok fiatal, de igyekszem az egészségemet őrizni.
  1 hónapja készítem és iszom desztillált vizet, évek óta használom a tiszta sót, de mellette a Parajdi sót is.
  Kérem írja meg nekem, a tiszta só mellett van-e szükség a Parajdira amihez eddig az ásványi anyag tartalma miatt ragaszkodtam, és a tiszta sót hogyan egészítsem ki az ajánlott kálium mennyiséggel?
  Hálásan köszönöm ha válaszol.
  Üdvözli: Bucsi Judit

 42. Nem célszerű a tiszta són kívül másfélét használni, mert a legtöbben időnként mérgezően sok kálisó lehet. a többi ásványi anyagot az egyéb élelmiszerekkel kell bejuttatni. Nem kell káliummal kiegészíteni a tiszta sót. Mindegyik élelmiszerben több a kálium, mint amennyi ténylegesen szükséges. Az élettanilag optimális víz, konyhasó és kálium dózis 1 liter desztillált víz mellett 9 gramm konyhasó és 0,12 gramm kálium. Ennyit juttat be a vérbe Ringer infúziós oldat is ez optimális a szív számára. Vagyis 1 nap alatt 3 liter desztillált vízzel 27 gramm konyhasót és 0,36 gramm káliumot. Egyébként:

  ORBÁN VIKTORÉK TITKOS BEVÁNDORLÓ ORSZÁGA

  Az Alliance Israélite, Izraeliták Szövetsége 1910-ben meghirdette Magyarország izraeliták által teljesen elbirtoklását. Trianon volt az egyik első lépése! Azóta bevetették az ivóvíz- és kenyérrontásos zsidó fajirtási módszereiket (2 Mózes 23/20-33, 5 Mózes 7/1-26, Talmud Taanith 10 a. lap és Talmud Baba kamma 93 b. lap). Tudatos ivóvízszennyezéssel és étel sózás rontással rongálják a magyarok egészségét: szennycsatornákkal és mezőgazdasági vegyszerek szennyezik a folyóinkat, amelyekből, a csak hiányosan tisztító homok-kavics szűrőkkel és klórozással készítik a vezetékes ivóvízet. A desztillálással tökéletesen tisztított vizet csak zsidók ihatják. Nekünk életveszélyesen mérgezőnek hazudják. A magyarokat az egészséges korábbi tizede alá, életveszélyesre csökkentett konyhasó-, és a korábbi egészséges tízszerese fölé, életveszélyesen mérgezőre növelt kálium tartalmú élemiszerek fogyasztására (lásd BONSALT reklám!) bíztatják fel, lásd Stop só program, Menzareform, Chips adó. 1950-ben Nobel díjat kapott három mellékvesekéreg kutató, akik bemérték az életrövidítő és nemzőképtesség rontó, fajirtó hatását. A 4. nemzedék lesz miatta teljesen nemzőképelen. Ez az oka, hogy az izraeli Haarec lap 2050-re a nyugati férfiak teljes nemzőképtelenségét várja. A figyelem elterelő vörösiszap katasztrófa idején, 2010-től, lehetővé tették az izraeli cégek liberalizált idetelepedését, s az izraeli és ukrán-orosz zsidók vízummentes itt tartózkodását is. Henry Kissinger szerint (!) Izraelből 2023-ra el fognak menekülni a zsidók. Ezek is olcsón felvásárolhatják az utód nélkül kihaló magyarok „elárvult” ingatlanait! Az Ukrajnából vízum nélkül ide engedett ukrán-orosz zsidók is, az itt szült „már magyar” gyerekeik nevére. (Izraelt is ilyen módszerekkel „vásárolták fel” annak idején!) Az izraeli arabellenes bűncselekményekkel menekülésre kényszerített vétlen „kiszsidók” helyett a fajirtáson gazdagodó spekulánsokra kell haragudni! Védekeznünk kell a népirtás ellen! Desztillálni kell az ivóvizet, s étkezéssel is, a Ringer infúziós oldat szerinti, a szív számára optimális víz-, konyhasó- és kálium-dózisokat kell a vérünkbe juttatni! A ténybizonyítékokat és a technikai eszközöket lásd a http://www.tejfalussy.com tudományos honlapon! Szükséges, hogy ezekről mindenki világosítson fel legalább 10 magyar embert, pl. a Tízszerező Önvédelmi Rendszer (TÖR) keretében! Budapest, 2019. január 11. Tejfalussy András oknyomozó mérnök, korábbi országgyűlési szakértő.

  (orbanviktorektitkosbevandorloorszaga190111)

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük